Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Bromocriptin okozhat magas...

Bromocriptin okozhat magas vérnyomást?

Figyelt kérdés
nekem felment 3 hete szedem , negyeddel emeltem minden héten. eddig semmi baj nem volt. most hogy reggel szedtem negyedet este felet, most felment 150re a 12 as vérnyomásom, és érzem a szivemet. visszaálltam rendesen aminél még nem volt ez este fél és most már attol is érzem egy darabig. nagyon megijedtem!!!!!4első nap mikor megemeltem akkor kezdődött de akkor kávét ittam amit egyébként nem szoktam de akkor azthgittem attól van.
2009. júl. 20. 12:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha előtte normális volt a vérnyomásod,akkor elképzelhető!Emlitsd meg a dokidnak,hátha ir fel másik tabit!

2009. júl. 20. 14:40
 2/3 A kérdező kommentje:
szóltam a doimnak és azt mondta annyit szedjek amitől nincs baj,de nem okozhat magas vérnyomást! hát nemtudom:( beképzelnm?
2009. júl. 20. 16:43
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem kérdezz meg egy másik dokit itt a neten!A családnetbe ha belépsz,ott vannak tök rendi orvosok,konkrét választ adnak kertelés nélkül.Kérdezz rá,hogy a bromo helyett mit lehet mást feliratni!Szerintem nem képzeled be,hanem a dokidnak igy kényelmes!És visszamennék az orvoshoz és megmondanám neki,hogy igenis ettől magas a vérnyomid és adjon másik orvosságot!Ne hagyd magad!

2009. júl. 20. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!