Ki mennyire jön ki az anyosával? Terhes vagyok és nem akarom megmondani neki mert ugy érzem nem érdemli meg hogy megtudja.
Figyelt kérdés
Épitkezünk,és kisebb nagyobb viták vannak kettönk közt a fözés miatt.Egyik reggel felhivott és azt mondta nekem hogy én mentem abba a családba én kell alkalmazkodjak,a ház rendjét tanuljam meg(5 éve vagyunk eggyütt)És hogy miért nem kerestem egy ojan fiut akinek se annya se apja nincsen.Az én édesanyám nem él,és mikor kettesben maradok vele állandoan beszól nekem pl."apunak van tüzhej meg minden?,,Érzem nem nyuvadok meg töle.2009. júl. 20. 11:28
11/14 anonim válasza:
Az enyém egy tündér. Nagyon rossz lehet nektek.
12/14 A kérdező kommentje:
12:04-es,nagyon sajnálom a hejzetedet.Az én anyosom 5 éve azt hajtsa nekem ő tudja hogy kell viselkedjen mert neki szörnyü egy anyosa volt,de sajnos ö se jobb.Az utolso válaszolonak pedig azt tanácsolom örüljön és becsülje meg amig még igy viselkedik.
2009. júl. 20. 12:10
13/14 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem gyerekes, ha ilyen körülmények között titkolod a terhességet. Én addig nem is mondanám meg, míg be nem töltöttem a három hónapot, de még utána is egy-két hetet várnék, biztos, ami biztos. Nem azért, mert nem érdemli meg és így büntetném, hanem azért, nehogy a baba veszélybe kerüljön. Sok olyat hallottam, hogy megfogant a baba, a család meg nem örült neki - enyhén szólva - és a kismama idegeskedése miatt vagy más miatt, nem tudom, de elment a baba. Úgyhogy én is csak azoknak fogom elmondani, akikről tudom, hogy örülnek majd, másoknak meg nem kell tudni csak akkor, ha már a legveszélyesebb időszakon túl vagyunk.
14/14 A kérdező kommentje:
koszi,igazad van.
2009. júl. 20. 14:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!