Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Altalaban 5 napos a mensi...

Altalaban 5 napos a mensi idoszakom. Az elozo 2 napos volt. Mi lehet?

Figyelt kérdés
Mar lassan 3 eve szeretnenk babat, de sajnos eddig nem jott ossze :(. Tobb orvosnal is voltunk, szerintuk minden rendben van, velem es a ferjemmel is.A juniusi mensim csak 2 napos volt (5 nap helyett).A napokban szedultem, hanyingerem volt, de tudom, hogy en minden hasonlo tunetet eddig mindig fereertettem, ezert nem teszteltem( felek h. negativ lesz). Lassan 3 napja gorcsol a hasam, faj a hatam, mint mensi elott, de maskor 1 nap utan megjon, most miert tart tobbet? Iszom a palastfuteat az tartja vissza? (elso honap, h. iszom). Kerlek irjatok, tanacstalan vagyok!
2009. júl. 20. 10:01
 1/6 anonim ***** válasza:
sztem babás vagy és az előző ciklusban termékenyültél meg azért tartott csak 2 napot a menszid!mindenféleképpen érdemes lenne tesztelned!már simán k fogja mutatni!én szorítok h baba legyen!kérlek majd írd meg h mi lett!amúgy én is nagyon szeretnék babát mi már 14 hónapja próbálkozunk de eddig még semmi!
2009. júl. 20. 10:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Koszi a gyors valaszt! Majd irok a fejlemenyekrol. Szoritok Nektek!
2009. júl. 20. 11:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia!Nem tudom miért van ,ez,de ebben a hónapban nekem is csak 2 napig tartott a mensim,én tegnap csináltam egy tesztet,sajnos negativ volt.Én a cickafark teát iszom,arra gondoltam attól lehet.Nekünk ez volt a 2. próbálkozós hónapunk,de titkon reméltem a baba miatt volt ilyen kevés mensi.
2009. júl. 20. 11:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia, 3 napja tudtam meg hogy terhes vagyok,7 honapja probálkozunk,és mindig csak eggyütt voltunk de nem mértem a hömet vagy ijesmi.A 7-ik honapban már nagyon türelmetlen voltam,és a fojásom alpján kiszürtem hogy mikor van peteérésem,a férjem aznap éjjel 12-kor jött haza melobol és ugy is eggyütt voltunk,és mit ad isten össze jött.Ugy hogy én ajánlom hogy a peteérésre nagyon fogyeljetek és össze fog jönni.
2009. júl. 20. 12:06
 5/6 A kérdező kommentje:
4 nap hastat utan ma delutan megjott :( Marad tovabbra is a tea, hatha sikerul a jovo honapban...
2009. júl. 21. 17:46
 6/6 A kérdező kommentje:
4 nap hasfajas, bocs
2009. júl. 21. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!