Ha a második gyerekem más pasitól van, lehetnek más terhességi tüneteim mint az elsőnél?
A lányomnál nem éreztem semmit, csak fehér folyásom volt és késett a menstruációm.
Azóta elváltam, a jelenlegi párommal próbálkozunk a babával már 3 hónapja. Most szombaton volt egy csepp vér, aztán semmi, ma barnázok egy picit. 03-ára nem vártam.
Ennek ellenére lehet baba vagy már tuti meg fog jönni rendesen? Attól mert az elsőnél kimaradt, lehetséges hogy most menstruáció ellenére baba van?
lehetnek más jelei a 2 terhességnek.én most vagyok pont terhes.1 hete derült ki.semmi,de tényleg semmi tünetem.annó fiamnál meg ugy fájtak a meleim,hogy azt hittem leszakadnak.most meg semmi.remélem így is marad :)
tesztet még nem csináltál,ha 3-ára nem vártad,az már 4 napja volt :)
Köszönöm mindenkinek a gyors válaszokat! :)
31-én teszteltem, mert türelmetlen voltam, az teljesen negatív volt. Úgy gondoltam várok egy hetet, nehogy csalódjak. Szerintetek érdemes, hogy most picit barnázok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!