Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombik beültetéshez pénteken...

Lombik beültetéshez pénteken lesz a leszívás, itthonról is vihetjük a férjem ondósejtjeit. Kaptunk hozzá tégelyt, szerintetek hogy mire kell még odafigyelni, hogy az ondósejtek ne sérüljenek meg? (hőfok, időtartam)

Figyelt kérdés
2012. aug. 7. 12:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Minél hamarabb érjetek be vele!
2012. aug. 7. 13:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyszerűbb, biztosabb ha ott nyeri ki magának. Az előírások miatt úgysem segíthetsz benne, akkor meg végülis mindegy. De ha mégis otthon, akkor 35 fok és fél óra, ezt szokták mondani.
2012. aug. 7. 13:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ha van rá mód, ott produkáljon anyagot...
2012. aug. 8. 19:26
 4/5 anonim ***** válasza:
ez nagyon furcsa. Mindenhol ott kell leadni ahol eddig jártam.
2012. aug. 10. 08:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekünk is úgy kellett bevinni. Minél előbb és jó szorosan a test mellett szállítsátok. Mi hidegben vittük, de így sem volt gond....a spermák több órán át élnek még.
2012. aug. 10. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!