Mit tud tenni a nőgyógyász? Bővebben lent.
Szia! igen meg tudja nézni uh val is és vérvétellel is hogy van e peteérésed!Nekem is ugy csináltam és ki is derült hogy nem volt pé-m.Kaptam clostyt hogy legyen pé!És lett is!
Biztos be állítják neked is a ciklusodat normálisra!
Menj el orvoshoz ő segíteni fog ebben! sok sikert! :)
Szia!
Mi 1 évig próbálkoztunk közben 4-5 alkalommal volt meg. Elküldött 3 vérvételre. Mikor meg jött, mikor elmúlt, és amikor meg kellett volna jönnie... Közben folyamatosan hőmérőzni kellett, hüvelyben mindig ugyanabban az időpontban, minimum 6 óra alvás után, azt egy diagramban kellett lerajzolni.
Kijött a leletekből, hogy nincs peteérésem, adott gyógyszert (clostylbegit), és első (vagy második) hónapban terhes is maradtam! A hőmérőzést úgyis kérni fogja, a hormonvizsgálatot is. Kezd el előre gyűjteni neki ezeket a hőmérsékleti változásaidat. Örülni fog neki mert akkor már azon látni fogja, hogy amikor peteérésnek kellene lennie van-e valami változásod!
Szia!
A hőmérőzésnél gyorsabb eredményt ad a hormonlabor, amit meghatározott ciklusnapokon vesznek le. Nem tart hónapokig, csak egy ciklusig.
Viszont!
Szerintem ne nőgyógyászhoz menj, ez hormonprobléma, ami nem kifejezetten a nődoki szakterülete.
Az igazi dokija ennek az endokrinológus, nem csak azt tudja megmondani, hogy van-e peteérésed, de azt is kideríti, miért nincs ha nincs, és az alap okot kezeli. Ez azért fontos, mert a peteérés hiánya csak egy tünet, és nem elég azt elérni, hogy legyen peteérés, de minden hormonnak jól kell működnie ahhoz, hogy egészséges babád szülessen.
Első vagyok!
Igen én a miatt mentem az orvoshoz mert babát szeretnénk és már 2x volt olyan hogy 3 hónapig nem volt menzim és csak gyógyszer segítségével jött meg!
Mi már a 11. próbálkozós hónapban vagyunk! eddig sikertelenül!
Most kaptam closty-t mára nem vártam de ebből még bármi lehet mert már nekem volt egy olyan hónapom hogy clostyt kaptam és akkor is ki tólta pár nappal a menzimet!
Szia!
Masodik vagyok.
Nekem is alulmukodott, nekem megcsinalt mindent a nodoki. En nem voltam hajlando gyogyszert szedni terhesseg alatt. Ugy voltam vele, hogy a Fiamnak biztos nem valik elonyere ha szedem a thiroxint (nekem is az van) egyik naprol a masikra letettem a gyogyszert (nem ajanlom, mert van kockazata. En csak gyogyszer mentesen akartam vegig hordani a terhesseget, talan ha ket alkalommal vettem be fajdalom csillapitot is)
a lenyeg hogy itt van egeszseges, es oriasi! De most elkezdtem szedni a thiroxint es kegyetlenul voltam tole! 120 kilo vagyok mar es honaprol honapra egyre rosszabbak lettek az eredmenyeim... A szivem a vesem minden egyre rosszabb eredmenyt mutatott tole. Kb fel eve kidobtam a gyogyszert azota semmi bajom, se a szivemnek se a vesemnek se semminek. 2 het mulva megyek dokihoz es megnezik hogy muteten kivul van-e mas mod... De azt en nagyon el akarom kerulni mert szeretnenk meg egy babat.... Ugyhogy nekem a thiroxin tobbet artott mint segitett... Vicc volt. A gyermek vallalast nem akadalyozza de ajanlott szedni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!