Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Több, mint 4hete késik, múlt...

Több, mint 4hete késik, múlt hónapban is több mint 2hetet késett. Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Voltam dokinál, elküldött hormonvizsgálatra, aminek csak 2hét múlva lesz eredménye. Nem vizsgált meg, csak ultrahangot csinált. Azt mondta minden okés, nem lát semmit. Lehet nem vette észre, hogy terhes vagyok? Mi a véleményetek, lehetséges ez? Nagyon izgulok, nem bírom ki a 2hetet:(
2009. júl. 19. 22:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Miért nem csinálsz egy tesztet?
2009. júl. 19. 22:46
 2/6 anonim ***** válasza:

Egy ismerősömnél az orvos 3 hetes terhességre azt mondta, hogy felőle ez akár petefészek gyulladás is lehet, úgyhogy még nem mond semmit, függetlenül attól, hogy valószínűsítette a terhességet. Pozitív tesztje is volt. Mondta, hogy menjen vissza 1 hét múlva, akkor kimondja rá az igét és megkezdik a terhességi adminisztrációt. Nem kapkodják el.

Lehetsz terhes, simán. Én csinálnék tesztet a helyedben és a hét közepén visszamennék ha pozitív.

2009. júl. 20. 07:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Egyébként milyen vizsgálatra küldött a doki? Az nem terhességi vizsgálat, mert az nem tart 2 hétig. (Nem is tudok olyan vérvizsgálatról, aminek az eredmémnye 2 hét lenne, a legtöbb a tenyésztések is csak 3 nap!
2009. júl. 20. 08:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Mult honapba nekem is 16 napot késett,és elmentem dokihoz rá pár hétre,megvizsgált és annyit mondott hogy nagyon egézséges vagyok.Közben nekem rá egy hétre kb.pozitiv lett a tesztem,de a doki nem látta mert nem küldött sehová.Ha már 4 hete késik akkor a teszt ki kell hogy mutassa.
2009. júl. 20. 08:41
 5/6 A kérdező kommentje:
Hormonvizsgálatra küldött, hogy meglássa, hogy kell kezelni azt,hogy késik a menstruációm. Biztos volt benne, hogy nem lát semmi elváltozást,nincs baba.2hete csináltam egy tesztet, az negatív lett, de ma veszek még egyet.
2009. júl. 20. 11:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Ma csináltam egy tesztet,negatív lett. Akkor szerintetek most mi bajom van? Nem bírom kivárni a jövő keddet.
2009. júl. 22. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!