A barátnőm lehet terhes? Írjatok pls
Figyelt kérdés
nem szeretkeztünk csak próbálgattuk h milyen neki ha behelyzem a péniszem. Ez Júni 27én és Júli 8án történt...
Nem raktam be teljesen és nem is mozgattam.
Utoljára Június 19én jött meg neki.
Nem tudtam h jötte előváladék.
Lehetséges-e h terhes lesz? Elvileg 17én lenne a 28. nap
Ma még nem jött meg neki
írjatok pls
2009. júl. 19. 21:16
1/11 anonim válasza:
ha nem mentél el benne nem terhes
2/11 anonim válasza:
Nem Te tetted fel már ugyanezt a kérédést, csak elég ordenáré stílusban? Mivel pont ma olvastam ezt.
3/11 Kathrin01 válasza:
Nem, de attól, hogy kiírod újra a kérdést még nem biztos, hogy válaszolunk rá.
4/11 A kérdező kommentje:
de én tettem fel :D most nem tudom h miért baj ez :/
csak gondoltam így előre kerül és többen olvassák :/
2009. júl. 19. 21:31
6/11 anonim válasza:
Legközelebb talán védekezzetek. Ha már a szexen jár az eszetek, erre is kéne gondolni. Szerintem igenis előfordulhat hogy terhes hiába nem élveztél el benne, az előnedv is tartalmaz/hat spermát.
7/11 anonim válasza:
Nem hiszem hogy terhes lett. De legközelebb inkább védekezzetek. Nehogy egyszer baj legyen!
8/11 anonim válasza:
Háát, a második "behelyezésed" igencsak középidős. Ha megússzátok, soha többé ilyet védekezés nélkül!
9/11 anonim válasza:
mit jelent az a kérdésedben h írjatok pls!ezt a pls-t nem értem!bocsi!amúgy igen lehet terhes!
10/11 anonim válasza:
Szia! Nem, nem terhes a barátnőd, biztos vagyok benne. Azt viszont fontos tudnotok, hogy előváladék mindig van, ez segíti a közösülést azzal, hogy síkosít. Ez nagyon nagyon ritkán tartalmazhat életképes spermiumokat, amik lehetnek talán valami csoda útján annyira menők, hogy ők azok a hímivarsejtek, amelyek képesek megtermékenyíteni. Erre iszonyatosan kevés esély van, úgy meg abszolút nem látom esélyét, hogy nem raktad be teljesen, azért maguktól lendület nélkül nem tudnak oda bemenni. Nyugodjatok meg nincsen semmi baj. Ha esetleg gondban vagytok a védekezéssel, mint sok ember, hogy a gyógyszerekre érzékeny, a spermicidekre és az óvszerekre allergiás, akkor javaslom, hogy megszakítást mindig alkalmazzatok és peteéréskor, amelyet ovulációs mikroszkóppal, illetve testhőmérsékletfigyeléssel lehet nyomon követni, hanyagoljátok a szexuális aktusokat. Ez sem a legjobb védekezés, de sajnos ha allergiás típus az ember, akkor nem sok választása van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!