Lehet terhes a barátnőm? Írjatok pls
nem szeretkeztünk csak próbálgattuk h milyen neki ha berakom a farkam. Ez Júni 27én és Júli 8án történt...
Nem raktam be teljesen és nem is mozgattam.
Utoljára Június 19én jött meg neki.
Nem tudtam h jötte előváladék.
Lehetséges-e h terhes lesz? Elvileg 17én lenne a 28. nap
Ma még nem jött meg neki
írjatok pls
Szia!
Már bocsi de elég alpári módon fogalmaztál, de mindegy. Gondolom azért írtál ide, mert tudtad, hogy lehet hogy gáz lesz. Hát bizony, lehet hogy gáz lesz. Amikor ezt a próbálgatást űztétek, már termékeny volt a barátnőd. De ne ess pánikba! Maximum előváladékról beszélhetünk, ami nem biztos, hogy tartalmaz megtermékenyítésre képes spermiumot! A terhesség " veszélye " fenn áll, de ennek az esélye csekély de nem 0!
Máskor védekezzetek óvszerrel, akkor is ha csak egy percre teszed be a péniszed a hüvelyébe. Ez nem játék, ne kockáztassatok! Mondd meg a barátnődnek, hogy ne aggódjon, a terhesség esélye kevés. A stresszelés befolyásolja a menstruációt. Akár heteket is késhet miatta. Nyugodjatok meg, de máskor ne csináljatok ilyet, mert a végén apuka leszel! Minden jót!
Hát...igen elég paraszt...de most nem akartam itt fogalmazgatni :S
Köszi a választ remélem nem lesz semmi..
Oké, elhiszem semmi baj.
Kívánom, hogy megjöjjön a barátnődnek, de csak akkor ha megbántátok az egészet és soha többé nem csináltok ilyet! Nem az eset után kell gondolkozni azon, hogy vajon terhes lehet-e. Védekezzetek mindig! Akkor is ha 2 másodpercre teszed be, akkor is ha a barátnőd menstruál. A biológiában nincs 100%...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!