Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok jó ha ma megcsin...

Mit gondoltok jó ha ma megcsinálom?

Figyelt kérdés
Barátnőmet kértem meg tegnap hogy vegyen nekem egy terhességi tesztet, mivel én estig dolgoztam, és nem szerettem volna várni a teszteléssel, de ő Romed tesztet hozott, amire az van írva hogy a mensi 1. napján mutatja ki a terhességet.De én 1 hét múlva nem várom, szóval nem tudom, ha ma megcsinálnám akkor is pontos lenne az eredmény, vagy kizárólag az első napon lehet tesztelni?előre is köszönöm a válaszokat
2012. aug. 6. 15:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
ha egy het mulva nem varod, akkor tok felesleges tesztelni, mert max. egy hete volt peteeresed, ennyi ido alatt pedig meg nincs is mit kimutasson a teszt, hiszen be se agyazodott a baba. ugyhogy nyugodj meg szepen, es egy het mulva vedd elo azt a tesztet.
2012. aug. 6. 15:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek az előttem szólóval. Magadnak okozhatsz csalódást ráadásul lehet hogy tévesen!! 1 hét!!!
2012. aug. 6. 15:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Kizárt, hogy kimutassa egy hét után bármilyen teszt :(
2012. aug. 6. 15:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Teljesen kizárt, hogy mutasson bármit, mert még nincs mit kimutatnia. Sajnálom. Egy hét múlva is még kérdőjeles eredmény lesz.
2012. aug. 6. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!