Mit gondoltok jó ha ma megcsinálom?
Figyelt kérdés
Barátnőmet kértem meg tegnap hogy vegyen nekem egy terhességi tesztet, mivel én estig dolgoztam, és nem szerettem volna várni a teszteléssel, de ő Romed tesztet hozott, amire az van írva hogy a mensi 1. napján mutatja ki a terhességet.De én 1 hét múlva nem várom, szóval nem tudom, ha ma megcsinálnám akkor is pontos lenne az eredmény, vagy kizárólag az első napon lehet tesztelni?előre is köszönöm a válaszokat2012. aug. 6. 15:12
1/4 anonim válasza:
ha egy het mulva nem varod, akkor tok felesleges tesztelni, mert max. egy hete volt peteeresed, ennyi ido alatt pedig meg nincs is mit kimutasson a teszt, hiszen be se agyazodott a baba. ugyhogy nyugodj meg szepen, es egy het mulva vedd elo azt a tesztet.
2/4 anonim válasza:
Teljesen egyetértek az előttem szólóval. Magadnak okozhatsz csalódást ráadásul lehet hogy tévesen!! 1 hét!!!
3/4 anonim válasza:
Kizárt, hogy kimutassa egy hét után bármilyen teszt :(
4/4 anonim válasza:
Teljesen kizárt, hogy mutasson bármit, mert még nincs mit kimutatnia. Sajnálom. Egy hét múlva is még kérdőjeles eredmény lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!