Már esélytelen a baba?
Két hete, 23-án volt pé-m azt hiszem. Esetleg 1-2 nappal később. Tegnapra nem vártam a mensim. Nem is jött meg, bár ma reggel pici barna maszatka volt. Tesztem negatív.
Utoljára 23-án voltunk együtt a férjemmel. Ugye már esélytelen ez a hónap? Már ki kellett volna mutatnia?
Ha nem jön meg, még lehetsz terhes, ha terhes lennél, akkor lehet, hogy még olyan halvány a msodik csk, hogy ott sincs. 2 nap múlva tesztelj, de ha ma reggel már volt valami barna, akkor lehet, hogy meg fog jönni. 1-2 nap az még csak nem is késés. Nincs semmi baj, ne legyél már ennyire kétségbeesett!!!
Próbáljatok meg ne csak a baba miatt, peteéréskor szeretkezni, hanem az élvezet kedvéért is! Egyéként is, ha pl 23-án van a peteérésed, akkor nem csak 23-án kéne együtt lennetek, hanem előtte is 1-2 nappal, utána is 1-2 nappal, mert annyira nagy pontossággal nem lehet belőni a eteérést sem! Biztosan össze fog jönni, lehet, hogy pont az a baj, hogy túl sokat idegeskedsz ezen!
A babával kapcsolatban nem tudok mást mondani, de az idegeskedéssel kapcsolatban igen.
Tudod, hogy hogyan öltek meg egyes tudósok tengerimalacokat egy kísérletben? Ideges és aggódó emberek vérét fecskendezték beléjük. Normálisakétól bajuk sem lett. Így viszont 1 perc után felfalta őket az idegméreg, ami az emberi testben képződött.
Na akkor képzeld el, mit művelhet ez a Te testedben!
Kösd le magad valmivel, és mondogasd magadnak, hogy jól vagyok (semmiképp se szerepeljen benne a nem szó!). Hidd el, segít. Én tanulás közben használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!