Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sose szokott fájni a mellbimbó...

Sose szokott fájni a mellbimbóm, de tegnap óta nagyon érzékeny és fáj is. Előtte meg az alhasi fájdalmam volt. Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

2012. aug. 5. 21:23
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Majd kiderül. Nekem egy rossz melltartótól, vagy ha strandolo is fájni szoktak a mellbimbóim, mert érzékenyek. Ez nem jelent semmit. A hasad meg fájhatott attól is, hogy meg fog jönni. Ezek egyike sem tünet önmagában, most enm azért írom, hogy elkeserítselek, de nem szabad mindenben a jeleket keresni. Ha nem jön meg, csinálj egy tesztet és kiderül. Az is lehet, hogy terhes vagy, az is lehet, hogy nem.

Tudom milyen érzés ez, mert most én sem tudom, hogy meg fog-e jönni, és néha én is beleesek ebbe a hibába. De jobb, ha ilyenkor a józan eszére hallgat az ember és nem ragadtatja el magát! Drukkolok!!!

2012. aug. 5. 21:33
 2/3 anonim ***** válasza:

Csinálj tesztet, az a tuti.

Ha terhes vagy, akkor is érzékeny a mellbimbód, sőt mindened. :D

2012. aug. 5. 22:33
 3/3 anonim ***** válasza:
ez nekem terhesség jele volt mint utólag kiderült furcsa is volt mikor a mellbimbóm fájt, de ezt akkor még nem tudtam... de persze ez én voltam lehet neked is attól van de lehet h vmi más...igazat adok az előttem szólóaknak csinálj meg egy tesztet az a legbiztosabb...
2012. aug. 6. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!