Mennyire megbízható az x-epil terhességi teszt?
Nekem mindig kimutatta azt is amikor pozitív lett még a kiírt havi ideje előtt pár nappal. És a negatívok is igazak voltak.
Ál -pozitív amúgy sem jellemző, mert a HCG hormont mutatja ki és az csak terhesekben van kivéve talán ha komoly hormonzavarod van, de ez nem jellemző.
Álpozitív teszt nincs, csak álnegatív.Nekem xepilből volt kettő álnegatív is...számomra nem megbízható.
25 hkm
SZia :) Mikor először teszteltem vele,negatív lett,és sajnos nem is voltam terhes,mikor másodszor teszteltem pár hónap próbálkozás után,végre pozitívat mutatott,alig mertem elhinni,de bejött :) Ma egy hét hónapos kislány boldog anyukája vagyok.Ja,és egy hónapja,azt hittem,megint terhes vagyok,vettem is tesztet,de negatív lett,a válasz pedig : Valóban nem volt baóca,úgyhogy :)
Szerintem elég megbízható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!