Qopidó teszt megbizható?
Figyelt kérdés
19-én teszteltem első vizeletből qupidóval ami + lett.és ma délután megint egy qupidóval ami negativ lett.valaki tudna tanácsot adni ezel kapcsolatban?köszönöm a válaszokat előre.2012. júl. 23. 17:26
1/5 anonim válasza:
Nekem időn túl volt halvány száradási csík rajta, de hát az negatív, amikor meg terhes lettem akkor meg a második terhesvonal ugyan piros volt de olyan vékony, hogy ki is dobtam a tesztet, azzal a felkiáltással, hogy rossz.
2/5 A kérdező kommentje:
köszi.nekem rendesen látam a második csikot,és ma meg semi rajta ezt el se lehet hini hogy van ez?
2012. júl. 23. 18:08
3/5 anonim válasza:
Próbálj ki másik tesztet. Azt szokták mondani, hogy a pozitív teszt nem hazudik csak a negatív:)
Drukkolok!!!
4/5 A kérdező kommentje:
köszi aranyos vagy.most beszéltem telón a nődokimal,és mondtam neki a teszteket és hogy milyen nagy szúró nyilaló fájdalmam van a alhasamban és a hűvelyemben,és azt monta ultrahag kell mert lehet ciszta....nagyon szomoru vagyok.:(
2012. júl. 23. 18:36
5/5 anonim válasza:
Fel a fejjel! az sem olyan nagy baj ha kiderül a ciszta, legalább meggyógyítanak, és egészségesen tudtok majd nekifutni újra.
Szurkolok! Minden jót kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!