Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Alkalmazzátok a Jónás tesztet?...

Alkalmazzátok a Jónás tesztet? /A teherbeesés időpontjának a kiszámítása asztrológiai módszerrel. /

Figyelt kérdés
A Hold-Napfázis állása és a peteérés időpontja adhat pontos dátumot a terhességről.Sokan évekig járnak orvostól orvosig, pontosan ez miatt, mert nem ismerik ezt.
2009. júl. 19. 11:06
 1/4 anonim ***** válasza:
igen, én megnéztem a rám vonatkozó dátumokat és NEM MŰKÖDIK. pedig nekem még a peteérésem is akkoriban volt sokáig de baba sehol... ettől nem lesz hamarabb babája senkinek!
2009. júl. 19. 12:11
 2/4 A kérdező kommentje:

A horoszkópod egésze megengedi, hogy gyermeked legyen?

A primer direkció jelzi, hogy van-e nagy változás az életedben, ez mit mutatott?

Lehet van valami fizikai összeférhetelenség a pároddal.

Sajnos ez nagyon bonyolult dolog, ha a Holdad is kvadrátot, vagy 150 fokos szöget kap a Plútótól például.

Néha akkor jönnek ababák, ha már nem számít rá senki.Ne add fel a reményt, inkább járj utána.

2009. júl. 19. 12:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem se működött, főleg azért se mert pont a menst. közepére időzítette a jó napokat. Inkább vettem egy csomag ovu tesztet, az bejött.

Üdv, 17 hetes mami

2009. júl. 19. 12:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem sem működött. Már pár hónapot megnéztem, de egyik sem jött be. Remélem azért sokan szerencsésebbek lesznek, mint én!
2009. júl. 19. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!