Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 6 hetes terhesen normális a...

6 hetes terhesen normális a tyúktojásnyi puha méh?

Figyelt kérdés
2012. aug. 4. 14:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
ezt te honnan veszed?nem gonozkodásból kérdem,de tényleg !?
2012. aug. 4. 14:48
 2/11 A kérdező kommentje:
mert ezt mondta az orvos
2012. aug. 4. 14:51
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Terhesség esetén a méh felpuhul, és a tyúktojásnyi méret teljesen megfelel a 6 hetes kornak. De miért kérded? Biztos szólt volna a doki,ha gond lenne.
2012. aug. 4. 15:25
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :) Csak azért kérdeztem, mert első terhességem és kicsit aggódalmaskodok, hogy minden rendben legyen. Remélem megmarad a baba. Ultrahangot még nem csinált az orvos, 3 hét múlva kell visszamennem.
2012. aug. 4. 15:34
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
vizsgalgatod magad kezzel? Most komolyan kerdem, normalis vagy?
2012. aug. 4. 15:56
 6/11 A kérdező kommentje:

Sztem Te nem vagy az..... Most őszintén...Te honnan szedsz ekkora baromságot, hogy magam vizsgálgatom?

Az orvos megvizsgált, ő mondta... ultrahangot meg majd 3 hét múlva csinál.

Baj van látom az értelmező képességeddel.

2012. aug. 4. 15:58
 7/11 anonim ***** válasza:
Én az első vagyok,nem az utólsó a végén!Így már más!Ezzel semmi gond nincs rengeteg folyamat megy végbe a testeden ez az egyik a méhed lesz még nagyobb is és hol puha hol kőkemény!Lazulj és ne görcsölj,teljen ez a kis idő boldogan mert ezzel használsz a picidnek a legtöbbet!
2012. aug. 4. 16:09
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2012. aug. 4. 16:10
 9/11 anonim ***** válasza:
Én 5+3-on voltam most a héten, hogy legalább azt lássuk jó helyen van-e, nagyon sokat vártunk már rá. 12 mm petezsákot látott benne szikhólyag. Hogy mekkora a méhem nem mondta. Igaz ezzel a kérdésedre nem válaszoltam, de biztos mondta volna ha ez nem jó! Drukk, hogy minden rendben legyen!
2012. aug. 4. 16:27
 10/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Remélem nálad is minden rendben lesz. Boldog babavárást kívánok! :)
2012. aug. 4. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!