Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Görbések! Mi történik, mi...

Görbések! Mi történik, mi akar ez lenni?

Figyelt kérdés

Általában 33-34/37 naposak a ciklusaim. Volt 45 napos is. Ebben a hónapban már nem vezettem a hőgörbét. Nem is éreztem ovus fájdalmat, csak a 31. ciklus napon. Na ekkor kezdtem el mérni a hőt és csinálni az ovu tesztet, hogy kiderüljön az is, mikor volt ovu, s ki tudjam számítani a menzi napját. De ha megnézitek a hőt, a tesztek eredményét, valahogy nem passzol a kettő - nincs hőleesés +/- teszt után. Már nem fáj a petefészkem. Volt ovu, vagy csak lesz, vagy nem is volt?

[link]

2012. aug. 3. 12:00
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem kell leesnie ovukor. Az a lényeg, hogy utána felmenjen...

Mennyi szokott leni az alaphőd? Ez a 37 fok környéke ovu utáni szakaszra utal inkább.

2012. aug. 3. 15:25
 2/7 A kérdező kommentje:
háát 36,9 körül a ciklus.hu szerint. változó. Végbélben mérek.
2012. aug. 3. 16:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Mutass már egy régebbi görbét légyszi:)
2012. aug. 3. 16:42
 4/7 A kérdező kommentje:

Küldök hosszú ciklusost meg átlagosat is. Nődoki is látta őket, kiderült, hogy a luteális fázis mindig 16 napos. A gép nem mindig húzta be jó helyre az ovut.

[link]

[link]

2012. aug. 3. 16:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Magas az alaphőd. Nem nézetett pajzsmirigyfunkciót nálad? Szerintem nem ártana...
2012. aug. 3. 16:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem egy idöben méred a hödet, igy nem sokat ér.
2012. aug. 3. 17:01
 7/7 A kérdező kommentje:
Fogok csináltatni pajzsmirigyhormon vizsgálatot.
2012. aug. 3. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!