Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lekötött petevezetékekkel is...

Lekötött petevezetékekkel is ugyan az az eljárás a lombik-programnál, mintha meddő lennék?

Figyelt kérdés
Miskolci Káli intézetben érdeklődtünk,de nagyon drága,,,lehet máshol is érdeklődni?
2012. aug. 3. 04:37
1 2
 11/13 Manka68 ***** válasza:

Bocs kedves utolsó, nekem 4 lombikom volt, én is tudom mivel jár, és nem értem, miért ijesztgeted a kérdezőt.

Kedves Kérdező! Szerintem azért kaptál annyi bántó megjegyzést, mert bármennyire is befolyásolt tudatállapotban voltál, a te döntésed volt, hogy elkötöttek. Nekem is volt császárom, igaz csak egy, és tudom, hogy akkor az ember még azt is megfogadja, hogy pasas sem mehet a közelébe, babáról pedig hallani sem szeretne. A dokidnak még a terhességed elején kellett volna feltennie a kérdést, hogy szeretnél-e végleges megoldást.

De ezen már kár rágódni, vitatkozni, ez van, és szerintem épp elég büntetés lesz nektek kifizetni a lombik teljes árát, én nem szeretnélek letolni téged egy rossz döntés miatt.

Sikeres babásodást kívánok!

2012. aug. 10. 06:08
 12/13 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Sikerült a lombik? Én is hasonló helyzetben voltam, amikor elköttettem magam. Valóban nem gondolkodik az ember tisztán a császár előtt 10 perccel. A dokiknak tényleg nem akkor kellene ezt megkérdezni, hanem a terhesség elején.....Már én is megbántam, de ez van.

2012. nov. 19. 15:32
 13/13 anonim ***** válasza:
Manka68 nekem 7 lombikom volt, én is tudom, mivel jár.
2012. nov. 20. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!