Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Herebiopsziát fagyasztással...

Herebiopsziát fagyasztással hol mennyiért csinálnak? Lehet tb-re?

Figyelt kérdés

2012. aug. 2. 20:51
 1/7 anonim ***** válasza:

Írd be a google-ba, több helyet kidob. Érdemes megnézni:

Urológiai Klinika,

Róbert Károly magánklinika,

Körúti Orvosi Centrum andrológia

2012. aug. 3. 08:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia, nekünk Debrecenben volt a Klinikán, ingyen csinálták a petesejtleszívás napján, onnan átvitték a Kaáliba. Amit az akkori megtermékenyítésnél nem használtak fel szövetet, azt fagyasztották. Ezért kellett a Kaáliban 20000 Ft-ot fizetni. Sok sikert!
2012. aug. 3. 13:11
 3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek.nállunk a beültetés csak februárban lesz a biopszia sztem elöbb igy fagyasztott lesz.
2012. aug. 3. 22:07
 4/7 anonim ***** válasza:

Egy jó tanácsot fogadj el: Mindenképpen beszéljétek meg előtte, hogy akkor fagyasztás is lesz. Mi nagyon mérgesek voltunk a férjem első dokijára. Képzeld, nem elég, hogy egy hentes volt, nem adott elegendő fájdalomcsillapítót, sem nem altatta. Csupán megvizsgálta a szövetet amit kimetszett, ráírta, hogy Johnsen:10. Vagyis alkalmas a mesterséges megtermékenyítésre, de fagyasztani nem fagyasztotta. Mondanom sem kell, nagyon bosszantó volt, bár akkor sajna még nem voltunk képben, hogy hogyan mennek ezek a dolgok.

Nektek sok sikert!

Ha valamiben segíthetek, írj!

2012. aug. 3. 23:37
 5/7 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, azt elfelejtettem, hogy aztán átkerültünk egy másik dokihoz, ott is volt sajnos 4 biopszia. De ott már nem volt semmi fájdalma, csak utána a kellemetlenség, de ez természetes. Az ott kimetszett "szövet" segítségével, bár eléggé nehézkes úton, de kisbabákat várok. Ikrek lesznek és nagyon boldogok vagyunk.

Minden jót, mielőbbi babásodást!

2012. aug. 3. 23:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Ne haragudj kérlek, de egy nagy szamárságot írtam, ahogy visszaolvasom. NEM NÉGY BIOPSZIA VOLT, HANEM A 4. LOMBIKUNK SIKERÜLT. :-)
2012. aug. 3. 23:41
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a jotanácsot megfogadom:)és gratulálok kedves utolsó jó egészséget:)az elsőtől kérdezném h ezeken a helyeken amiket irtál ingyenes a bioszia?gondolom a fagyasztásért igyis ugyis fizetni kell
2012. aug. 4. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!