Gabriel teszt menyire jó teszt?
Figyelt kérdés
napali vizeletből teszteltem gabrielel és mikor rácsepintetem és ment végig rajta látam a T alatt halvány csíkot,de 10 percre már fehér csik volt rajta és melette van egy halvány rozsaszinű csík.szóval van fehér csík és melette halvány csík.ez most mi?valaki volt igy?2012. aug. 2. 13:32
1/5 nittababy válasza:
linkelhetnél róla képet!!de én nagyon megvagyok evvel a tesztel elégedve mindig ezt szoktam használni!!
2/5 anonim válasza:
nem tudnál képet feltenni róla?mert így elég nehéz elképzelni.
3/5 anonim válasza:
nem nagyon értem az egészet. hogy lehetne fehér csík, ha az egész "mező alapból fehér? ha két csík van terhes vagy, ha egy akkor nem. ez általában minden tesztnél így van. szerintem vegyél még egy Gabriel-t amúgy se olyan drága, és csináld újra! majd írd meg mi lett.
4/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.sajnos képet nemtudok felrakni.ugyértem hogy szelem csíkos lett.
2012. aug. 2. 13:56
5/5 anonim válasza:
A Gabrielen van száradási csík. Az fehér vagy szürke. Ha terhes vagy, akkor rózsaszín vagy nagyon erős piros csík lesz rajta. Egyébként megbízható teszt. A fehér/szürke csík nem jelent babát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!