Miért késik a mensesem? Pco-ban szenvedő nők nektek is volt ilyen?
Figyelt kérdés
Meforalt szedek eddig szépen beállt a mensesem igaz 40 napra ,de eddig mindig megjött rendszeresen most az 50-dik napnál tartok és sehol semmi,csináltam terhes tesztet is amin nagyon halványka volt a második csík én negatívnak mondom,meg fogom ismételni ,ha nem jön meg addig! A kérdésem nektek volt,kimaradva menses a met mellett? Eddig örültem,hogy na végre beállt a ciklusom a múlt hónapban elég sokáig meg volt,nem értem,hogy most mi van? Lehet baba egy nagyon késői peteérésből? El vagyok bizonytalanodva! Várom a ti történeteiteket és véleményeteket! Már nagyon vágyunk egy babára,jó lenne a párom születésnapjára egy erős pozitív teszt!2012. aug. 2. 13:28
1/1 anonim válasza:
Nekem baba volt. Egy nagyon kesöi peteeresböl (kb 50 napos ciklusnak felelt meg). Mar gyanus lett h "meg mindig nem" jött meg vegül pozitiv lett a teszt. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!