Az első trimeszteren belül hányadik hét a legrizikósabb?
sajnos az első 12 hét rizikós úgy ahogy van :(
de ne görcsölj, stresszelj, azzal csak ártasz magatoknak.
bár ezt Te is tudod a második babónál...
Gratulálok, jó babavárást :)
Úgy van,ahogy már előttem is írták,hogy a 12. hét után csökken a vetélés kockázata.
Viszont én is azt tanácsolom,hogy ne olvasgass mindenfélét!Ebbe a hibába én is beleestem.Nálam már annyira brutális volt,hogy mindenféle nyavalyát beképzeltem magamnak,meg folyton azon agyaltam,hogy biztos valami baja lesz a babámnak.A férjemnek már teljesen az agyára mentem,mert volt még olyan is,hogy éjszaka felébresztettem,mert épp beképzeltem magamnak valami butaságot és nem tudtam aludni.Egy idő után betellt nála a pohár és azt mondta,hogy ha nem állok le a rémtörténetek olvasgatásával,akkor ki fogja kapcsoltatni a netet.:D Így végül én is beláttam,hogy nem érdemes tücsköt-bogarat összeolvasni,mert csak ártok vele magamnak.Azóta nem olvasok ilyesmit és sokkal nyugisabb vagyok,ha pedig mégis kérdésem adódik,vagy aggódom valami miatt,akkor nem a neten keresgélek,hanem kikérem az orvosom véleményét,aki mindig megnyugtat,hogy velem és a babával is minden a legnagyobb rendben!:)
Tehát ne aggódj feleslegesen és ne olvasgass rémtörténeteket!Hidd el,hogy minden rendben lesz és egészséges babád fog születni!
33hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!