Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az első trimeszteren belül...

Az első trimeszteren belül hányadik hét a legrizikósabb?

Figyelt kérdés
Még csak a hétvégén teszteltem pozitívat, tehát az ötödik hétben vagyok, de állandóan attól félek nehogy korai vetélésem legyen. Az elsőnél a 9 hónap alatt semmilyen félelmem nem volt, de most állandóan csak ettől parázok. Sajnos túl sok az információ a neten... :(
2012. aug. 2. 12:56
 1/8 anonim ***** válasza:
elsö 12 hét a rizikos
2012. aug. 2. 12:58
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ne parázz:-)Valóban az első 12 hét a legveszélyesebb. De!Ha belegondolsz, hogy a fogantatás pillanatától számolva ameddig tudomást szerzel a terhességről - majdnem 3 hét telik el....szóval szerintem ez lehet a legveszélyesebb. De ha már tudsz róla, vigyázol, úgy étkezel, nem emelsz, próbálsz pihenni, orvos felügyel, nem lesz gond!!!egy nagyon babát akaró nőci:-)
2012. aug. 2. 13:03
 3/8 anonim ***** válasza:
az első 12 hét a legrizikósabb
2012. aug. 2. 13:04
 4/8 anonim ***** válasza:

sajnos az első 12 hét rizikós úgy ahogy van :(

de ne görcsölj, stresszelj, azzal csak ártasz magatoknak.

bár ezt Te is tudod a második babónál...

Gratulálok, jó babavárást :)

2012. aug. 2. 13:04
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne olvass!!!!! Engem is őrületbe kergettek a rémtörténetek (ráadásul volt is egy vetélésem, még az első babám előtt) de aztán úgy döntöttem, hogy egy egészséges baba fejlődik bennem és ettől a gondolattól senki nem tántoríthat el! ;-)
2012. aug. 2. 13:05
 6/8 anonim ***** válasza:
Hallottál már arról, hogy a negatív gondolatok önbeteljesítővé vállhatnak? Idegeskedsz, aztán még a végén ettől megy el a gyerek. Egyébként a legelső (tehát 5.) hét a legrizikósabb, utána egyre kisebb az esély. De miért lenne bármi baj? Ne parázz ezen..
2012. aug. 2. 13:35
 7/8 anonim ***** válasza:

Úgy van,ahogy már előttem is írták,hogy a 12. hét után csökken a vetélés kockázata.

Viszont én is azt tanácsolom,hogy ne olvasgass mindenfélét!Ebbe a hibába én is beleestem.Nálam már annyira brutális volt,hogy mindenféle nyavalyát beképzeltem magamnak,meg folyton azon agyaltam,hogy biztos valami baja lesz a babámnak.A férjemnek már teljesen az agyára mentem,mert volt még olyan is,hogy éjszaka felébresztettem,mert épp beképzeltem magamnak valami butaságot és nem tudtam aludni.Egy idő után betellt nála a pohár és azt mondta,hogy ha nem állok le a rémtörténetek olvasgatásával,akkor ki fogja kapcsoltatni a netet.:D Így végül én is beláttam,hogy nem érdemes tücsköt-bogarat összeolvasni,mert csak ártok vele magamnak.Azóta nem olvasok ilyesmit és sokkal nyugisabb vagyok,ha pedig mégis kérdésem adódik,vagy aggódom valami miatt,akkor nem a neten keresgélek,hanem kikérem az orvosom véleményét,aki mindig megnyugtat,hogy velem és a babával is minden a legnagyobb rendben!:)

Tehát ne aggódj feleslegesen és ne olvasgass rémtörténeteket!Hidd el,hogy minden rendben lesz és egészséges babád fog születni!

33hkm

2012. aug. 2. 13:40
 8/8 anonim ***** válasza:
5. het, majd a 8-9 heten fordul elo a legtobb veteles.
2012. aug. 2. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!