Szerintetek lehetek terhes?
Bármi lehet. Tudom nehéz,de szerintem várd meg a hétvégét a teszteléssel.
Szorítok!!!!
(Légyszi Te is nekem és holnap tesztelek-kedden kellett volna megjönni és még semmi)
Nem akarlak elkeseríteni és ne legyen igazam de én is azt hittem sokszor hogy terhes vagyok,pedig nem fájt a mellem.Egyszer azt mondta az egyik ismerősöm hogy higgyem el cicifájás nélkül nincs terhesség.Hát igaza lett.A fura pont az volt hogy nem mensi előtt pár nappal kezdett el fájni a cicim hanem rögtön peteérés utántól.
Kívánom hogy neked cicifájás nélkül legyen babád,de én kevést esélyt látok rá,az alapján amit leírtál.Majd írd meg az eredményt.
bocsi az offért, de van terhesség cicifájás nélkül...
9 hetes terhes vagyok és semmi tünetem nincs, semmi alatt azt értem, ha nem halljuk a szívhangját akkor nem hisszük el, hogy ott van. Elmaradt a mensim csináltam tesztet pozi lett.ennyi volt minden tünet.... Én megvárnám a hétfő keddet a teszttel, nekem csütörtökön kellett volna megjönnie hétfőn csináltam tesztet egyértelmű volt és nem idegeskedtem feleslegesen...
1.vagyok
nekem immár a sokadik hónap hogy megint nem sikerült, de sok sikert nektek!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!