Pettingeltünk a barátommal. Nem feküdtünk le. Kiment és megmosta a kezét és utána ujjazott. Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
2009. júl. 18. 10:41
11/17 anonim válasza:
ha ennyire nem tudsz semmit,várjál még a szexxel!
12/17 anonim válasza:
Én is így estem teherbe.....ne félj 5 gyerek után már csak a segélyből meg lehet élni
13/17 anonim válasza:
Az ilyen kérdéseket kik teszik fel ? A 11 éves kislányok? Mégis, hogy lehetnél terhes az ujjától édes kislányom...omg xDD
14/17 anonim válasza:
Most miért oltjátok le?semmi gond nincs abból hogy megkérdezi :)
és nem lehetsz terhes ne parázz :)
15/17 A kérdező kommentje:
"amit máshol nem mertél itt megkérdezheted"
tudtottam ez egy ilyen oldal....de hát jolvan:S:S
2009. júl. 18. 13:27
16/17 anonim válasza:
Szia!
Az előzőkből vagyok aki normálisan válaszolt.
Már nem azért de lányok miért kell így bántani szegényt? Amikor én is pettingeltem a barátommal 14-15 évesen, nekem is megfordult ez a buta kérdés a fejemben. Talán azért mert én ilyen kis naív, mindentől parázós típus vagyok. De tényleg ne bántsátok. Jobb ez az elővigyázatos kérdés mintha azt kérdezte volna meg hogy szexeltek védekezés nélkül és teherbe eshetett-e. És ez az oldal tényleg arra van hogy kérdezzünk olyat, amit máshol nem mertünk... :)
17/17 anonim válasza:
NEM NEM LEHETSZ TERHES A BABA EGY KICSIT MÁSKÉPP LESZ. A FÉRFI MÁS TESTRÉSZÉTŐL NEM A KEZÉTŐL. ÉRDEKLŐDJ A SZEXRŐL VAGY BESZÉLGESS A SZÜLEIDDEL MERT MÉG VAN MIT TANULNOD.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!