Az az én váladékom volt, vagy lehet hogy neki volt előváladéka? Miután elmult a mensim (január 10. e), pettingeltünk a barátommal. és mivel még szüz vagyok igy nem sexeltünk. De már szeretnénk. Megprobálta bedugni, de nem igazán ment mer fájt.
Ha már bedugta az már szexelés...
És attól is lehetsz terhes! Azt nem értem, hogy aki nem akar gyereket, miért nem védekezik???
Így eshetnek szűz lányok teherbe. Megtörtént már, nem is egyszer, még hanem is gyakori eset.
Jó tanács: gyere tisztába a biosszal, a tested működésével, a női nemi ciklussal. [link] A menszesz vége nem érdekes, az ELEJE az érdekes. A menszesz első napja a ciklusod első napja is egyben. Ha egyszer beléd kerül egy hímivarsejt, az akár egy hétig is életképes maradhat benned, és közben meg szépen megérik egy petesejted, a 14. nap környékén kiszabadul a petefészekből, megtermékenyíthető lesz... Mi van, ha amikor kiszabadul, még talál ott élő hímivarsejtet?
Terhes leszel, cica.
A ciklusod első felének pedig egyetlen napja sem biztonságos!
Ha a partnerednek előváladéka volt, és az bejutott a hüvelyedbe, akár a legelejére is, a szűzhártyád nem fogja megakadályozni, hogy a benne levő hímivarsejtek felússzanak és megtermékenyítsenek téged. Ugyanúgy teherbe eshetsz, mintha beugta volna tövig.
Legközelebb legyetek szívesek védekezni. Végig, az egész ciklus alatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!