Milyen érzékenységű a Clearblue teszt? Mennyire megbízható a végeredmény?
Ezeket a teszteket mindegyiket szigorúan ellenőrzik, mielőtt forgalomba kerülnének.
Lehet, hogy többféle van ebből a márkából is, különböző érzékenységűek, több olyan mrka van, amelyiknél így van.
Az biztos, hogy csak úgy ok nélkül pozitívat nem mutatnak a tesztek, ha negatív, akkor pedig annak 2 lehetséges oka van: vagy tényleg az, vagy pedig még nem tudja kimutatni a terhességet, mert nem volt elég hormon a vizeletben, ami elszínezhette volna a csíkot.
És a HCG szint mértéke milyen gyorsan változhat a vizeletben? Nem lehet hogy 1 nap alatt annyit nőt, hogy már másnap pozitív eredményt mutatot neked, és nem a teszt miatt volt?
Én 28-án teszteltem halvány pozitívat Gabriellel. Igaz nagyon halvány, de azt mondják a halvány pozitív is pozitív. :)) Viszont azt tanácsolták, hogy várjak legalább 1 hetet és akkor teszteljek újra. Amit csináltam tesztet 28-án, az a nemvárt mensi 2. napján volt, de viszont volt egy kis vérzésem, kb. 1,5 napig, de mensinek nem mondanám. Kb. 3-4 napja borzalmasan vagyok, émelygek, és hányingerem van, hánytam is néha. Kicsi szúrkál a hasam, de még kellemesnek is mondanám. :) Felvagyok fújódva mint egy lufi (pedig alig eszem), és főleg estére akkora a hasam, mint egy óriás lufi :)(főleg a szeméremdomb és a köldök között). Szerintetek lehet most szombaton a teszt pozitív?
A hcg naponta duplázódik a szervezetben.
A tesztről: nekem kifejezetten a Clearblue volt a legmegbízhatóbb. Sőt, a barátnőmnek az összes terhességét (3 volt) csak és kizárólag csak ez mutatta ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!