Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek teszteljek mégegys...

Szerintetek teszteljek mégegyszer?

Figyelt kérdés
27 napon negatív az x-epil. Még nem jött meg, de szoptatok.
2012. júl. 31. 15:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem 26.napon mutatott negatívot szintén Xepil. Azóta eltelt 3 nap és még nem jött meg (tegnap kellett volna). Most megyek tesztet venni (negatívnak örülnék :/)
2012. júl. 31. 15:24
 2/4 anonim ***** válasza:

[link]

Nekem nem várt előtt 5 nappal már ilyen volt az x-epil. Persze ha a negatív nem lomboz le nagyon akkor 2 nap múlva próbáld újra.

2012. júl. 31. 20:23
 3/4 A kérdező kommentje:

Negatívnak örülnék nagyon, mert még csak 3 hónapos a babám és szoptatom ezerrel. Első,teszteltél már?

Én ma teszteltem és negatív, remélem már megnyugodhatok!! bár éjjel hánytam..Eddig mindig a 35. napon lett pozitív a tesztem, ma 31. nap van.De a 12. nap nem védekeztünk csak, gondolom azt már kimutatná.

2012. aug. 1. 07:09
 4/4 anonim ***** válasza:

1. vagyok, tegnap teszteltem, negatívot :) Nekem is van egy gyerkőc, már ovis, és élvezem azt a szabadságot amit ad az hogy már nagy, mehetünk mindenfelé stb. nem kezdeném újra a büfiztetéssel, pelenkázással :))

Majd pár év múlva talán :)

De ne az együttlétet számold hanem a peteérést. Ha 72 órával PÉ előtt vagytok együtt és pont bevárja a sperma a petesejtet akkor az együttlétet követő 3 nap múlva is teherbe eshetsz. A PÉ-től számolj mindig :) Mekem 14 nappal a PÉ után mutatott most negatívat, szerintem ez már hihető, bár késik most így, de lehet a sok idegeskedés miatt amit ez (is) okozott :)

Jó babázást és kívánok egy mensit neked :))

2012. aug. 1. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!