Szerintetek teszteljek mégegyszer?
Nekem nem várt előtt 5 nappal már ilyen volt az x-epil. Persze ha a negatív nem lomboz le nagyon akkor 2 nap múlva próbáld újra.
Negatívnak örülnék nagyon, mert még csak 3 hónapos a babám és szoptatom ezerrel. Első,teszteltél már?
Én ma teszteltem és negatív, remélem már megnyugodhatok!! bár éjjel hánytam..Eddig mindig a 35. napon lett pozitív a tesztem, ma 31. nap van.De a 12. nap nem védekeztünk csak, gondolom azt már kimutatná.
1. vagyok, tegnap teszteltem, negatívot :) Nekem is van egy gyerkőc, már ovis, és élvezem azt a szabadságot amit ad az hogy már nagy, mehetünk mindenfelé stb. nem kezdeném újra a büfiztetéssel, pelenkázással :))
Majd pár év múlva talán :)
De ne az együttlétet számold hanem a peteérést. Ha 72 órával PÉ előtt vagytok együtt és pont bevárja a sperma a petesejtet akkor az együttlétet követő 3 nap múlva is teherbe eshetsz. A PÉ-től számolj mindig :) Mekem 14 nappal a PÉ után mutatott most negatívat, szerintem ez már hihető, bár késik most így, de lehet a sok idegeskedés miatt amit ez (is) okozott :)
Jó babázást és kívánok egy mensit neked :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!