Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teszteljek mégegyszer?

Teszteljek mégegyszer?

Figyelt kérdés
A nemvárt után egy héttel(ma)csináltam egy tesztet, Discolor teszttel(...25-én lesz a párom szülinapja,csodálatos ajándék lenne...)szerintetek csinálhatok ilyen hamar még egy tesztet?Esetleg probáljak ki másfélét?!Szeretnék biztosra menni!Segítsetek légyszi!!!
2010. nov. 23. 10:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Miért mensi kimaradása után egy héttel negatív lett? Ha igen akkor próbálj meg egy érzékenyebbet. Qupido, amazon.
2010. nov. 23. 10:43
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem,szerencsére pozitív lett :)...az viszont kimaradt,hogy most hagytam abba 1 hónapja 5év után a Tri-regol nevű fogamzásgátló szedését,és sajnos nem tudom hogy ez mennyire "kavart be" a hormonaimnak:(
2010. nov. 23. 10:47
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Először is gratulálok,sok boldogságot a picihez!

Másodszor a fogamzásgátló miatt ne aggódj.

Nekünk is pikk-pakk összejött a baba,miután abbahagytam (2 évig szedtem előtte) és ma már lassan 2,5 éves egészséges,gyönyörű kisfiú!

Minden jót Nektek!

2010. nov. 23. 10:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Tuti baba. De menj el vérvételre. Ott megállapítják 100%-osan.
2010. nov. 23. 10:56
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönjük!!:))
2010. nov. 23. 10:56
 6/8 anonim ***** válasza:
Húú, ha így áll a dolog akkor gratulálok:)) ha téged megnyugtat csinálj még egy tesztet, végy egy babacipőcskét vagy kis zoknit és csomagold be a párodnak szülinapi ajándékként:))A foggátló miatt ne aggódj, az mindig csak az adott ciklus peteérésére hatott, és terhes vagy tehát rendeződtek a hormonjaid. Semmi baj nem lesz:)
2010. nov. 23. 10:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Gratulálok!Ha tényleg pozitív,akkor tesztelj egyet a férjed szülinapjának reggelén is,és azt mutasd meg Neki!A legszebb ajándék lesz!Írj,hogy mi volt!!
2010. nov. 24. 11:09
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönjük!!:)

Már 2 pozitív tesztünk van...úgy néz ki a párom "szülinapos apuka jelölt"!:))

2010. nov. 25. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!