Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » PG53 fertility-t, vagy más...

PG53 fertility-t, vagy más ilyen peteérés figyelőt használ valaki?

Figyelt kérdés

"páfrányos" napon együttlét után, mikor tudjátok, hogy összejött a baba, hány nappal teszteltetek +?

(19-én volt pé, akkor voltunk is együtt, meg utána 2 nap, 29-én - teszt, exepillel). Van még reményem?

#tesztelés #PG53 fertility
2012. júl. 31. 08:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha 19-én volt pé, akkor 10 dpo-n teszteltél. Akkor talán a 10-es teszt mutathatja, az is halványan, de a bolti tesztek nem elég érzékenyek, azokkal 14 dpo előtt nem érdemes tesztelni. Van még remény :)
2012. júl. 31. 08:16
 2/4 A kérdező kommentje:
bocs de ezt még nem sikerült kinyomoznom: mi az a dpo? amúgy köszi a válaszod!
2012. júl. 31. 08:23
 3/4 A kérdező kommentje:
Közben leesett: 10. peteérés utáni napon? Tehát csütörtökön elvileg mutatni fog (remélem)a dokinál?
2012. júl. 31. 08:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Doki még semmit nem fog látni akkor. Max megvastagodott nyálkahártyát. Teszt viszont már mutatja, ha termelődik a hcg. Ultrahangra 5. hét előtt semmi értelme menni, de akkor is még csak petezsákot látnának.
2012. júl. 31. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!