Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon halványan, de ott...

Nagyon halványan, de ott vannak a második csíkok nem? Kép csatolva.

Figyelt kérdés
Ami érdekes, hogy két nap eltelt és nem erősödött :)
2012. júl. 30. 17:21
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Csak azért hogy tudjátok, a képen az alsó a vaterás teszt. Ezzel teszteltem korábban is, és azon is van csík csak nagyon nagyon halvány. Szóval lehet hogy egy fotón nem látszik, de amit korábban mutattam az is pozi volt. Tesztje válogatja....
2012. aug. 3. 07:47
 32/33 anonim ***** válasza:

Vaterás tényleg nem a legjobb, de mániástesztelőknek szuper, mert 10-es, és korán csíkosodik, ha halványan is, na meg olcsó.

Nekem 10 dpon, 4 nappal a várható előtt volt ilyen:

[link]

Én láttam, bár erre is biztos sokan írták volna, hogy nincs ott semmi :D Azóta 2 éves is elmúlt...

2012. aug. 3. 08:10
 33/33 anonim ***** válasza:

Ez jó csík. ez látszik.

Akkor nem tudom mi van ez enyéimmel, mert hogy az xepil ennyivel erősebb, a vaterásnál meg tényleg csak akkor látsz valamit, ha fényben nézed, fotón semmi nem látszik.

Nem értem.

Majd 1 hét múlva kíváncsi vagyok milyet fog mutatni a vaterás :)

2012. aug. 3. 08:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!