Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor is igyam a teákat, ha...

Mikor is igyam a teákat, ha mensikor van peteérésem?

Figyelt kérdés
A tervezettbabán vezetem a ciklusaim,és 3.hónapja.A peteérést a mensi utolsó napjaira teszi mindegyik ciklusomnál!Akkor most,hogyan igyam a cickafark+palástfű teákat?Egy ovu teszt mennyibe kerül?Ti hogy győztétek meg a párotokat,hogy elmenjen andrólógiai vizsgálatra???Nektek mi segített a babásodásba?a bunkó válaszolók kíméljenek!!!Köszi a válaszokat előre is!!
2012. júl. 30. 07:48
 1/4 anonim ***** válasza:

Rendszeres a ciklusod?

Mert ha igen akkor nem szabad teázni.

Amúgy szerintem nagyon korai a peteérésed,mert akkor ha jól számolom kb. 20 naposak a ciklusaid?Az elég rövid.

Én ovu tesztet nem ajánlom mert nem a legmegbízhatóbb.

Nekem a tea segített a babában de nagyon rendszertelen ciklusom volt.3. teás hónapban sikerült a baba.

8 hetes kismama :)

2012. júl. 30. 08:04
 2/4 anonim ***** válasza:

Rendelj vaterarol ovulacios tesztet, csinald meg minden nap az egesz ciklusban:) az majd megmutatja mikor van ovud:) attol meg hogy egy weboldal ezt irja, nem olyan biztos az, hogy akkor van:)

En is gondoltam, hogy mikor van peteeresem, nem jott ossze akkor a baba, vettem ovutesztet olcson a vateran es megmutatta:) olyankor volt mikor nem is gondoltam ra:) ra 2 honapra osszejott az ovuteszt segitsegevel:)

18 hetes kismami

2012. júl. 30. 08:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Én a helyedben labort csináltatnék, mert egy tervezettbaba csak egy program, a labor viszont mutatná, hogy valósak -e az eredmények, van-e ovu vagy sem. A párodat nem "rábeszélni" kell, hanem felnőttként megbeszélni vele, hogy szükség van rá, el kell menni. Egy felnőtt férfi ne viselkedjen gyerekként, főleg, ha igazán apa akar lenni. Ráadásul nem fáj, amit csinálnak vele, te többet állnál ki egy alapos kivizsgálás alkalmával.

Ajánlom a tudatos családtervezésről szóló 9 hónap sorozatot a tv2.hu-n, az összes rész fent van. Párodnak is segítene tisztán látni!

2012. júl. 30. 09:37
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Rendszertelen a ciklusom eléggé össze vissza jön meg!De a tea már segített,mert legalább nem görcsölök annyira,hogy le tudtam volna kaparni a falat!Hát igen én sem nagyon hiszek,ebben a weboldalban,de hátha!Persze akkor szeretkezünk mikor jól esik nem a weboldalt figyelgetem!Csak már lassan 2 éve próbálkozunk,velem minden oké,mert csináltak hormon vizsgálatot,és nagyon jók az eredményeim,meg a doktornő szerint velem semmi baj!A teákat azért iszom,hogy,végre sikerüljön,szerencsére nem kevert be inkább javulást látok!Már nem 20 naposak,hanem 28-32 naposak!Ez szerintem jó!És 5-6 napig van meg általában!Hát az ovu tesztet olvastam sok helyen és eléggé megoszlik a vélemény róla,valaki arra esküszik valaki nem!Megteszek mindent,hogy legyen!Köszönöm a kedves válaszokat!
2012. júl. 30. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!