Fannika00 kérdése:
Ciklus.hun mit jelent a csak ovatosan? Két napra azt irja.
Figyelt kérdés
2012. júl. 28. 15:38
1/3 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy van esély a terhességre, még ha nem is ezek a konkrétan termékenynek nevezett napjaid.
Ez persze mind csak statisztika, a bevitt menstruációid alapján kalkulálja ki a rendszer.
2/3 A kérdező kommentje:
de 21-22re volt ovum.akkor nem értem.nem lehet hogy a beágyazodás miatt kell ovatosan.én arra gondoltam.4-5re nem várom
2012. júl. 28. 16:12
3/3 anonim válasza:
Ez a rendszer a naptármódszeres védekezés miatt mutatja azt, amit mutat. Szóval a "szabad szerelem" napjai azt jelentik, hogy olyankor van elvileg a legkevesebb esély a fogamzásra, a "csak óvatosan" az, hogy van esély, a "kritikus napok" pedig az, hogy olyankor van a legnagyobb esély a teherbe esésre, mert akörül van az ovulációja az adott nőnek.
Aki babát tervez, annak értelemszerűen mindez a fordítottja igaz.
A beágyazódást elvileg nem befolyásolja, hogy olyankor összebújsz-e a pároddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!