A ciklus.hun mit jelent a naptármodszer nézetnél h kritikus napok ill csak ovatosan ez miez? Köszii
Figyelt kérdés
2012. febr. 23. 15:23
1/3 anonim válasza:
Mit jelentene? Azt, hogy olyankor van peteeresed, tehat fokozott a teherbeeses veszelye, amennyiben meg nem terveztek gyereket. Ha meg terveztek, akkor meg figyelmeztet, hogy most van a legtobb esely a babara.
2/3 A kérdező kommentje:
akkor én teljesen félre értem ezt az oldalt:/
Mert a fiu lány nézetnél pl mára fehér szinű mig elötte kék azelött rózsaszín én ugy értelmezem ez alapján h ha fehér akkor már nincs esély a babára béna vagyok?
2012. febr. 23. 15:41
3/3 Manka68 válasza:
Szia!
Vannak átfedések, mivel vannak olyan napok, amikor már elég kicsi az esély, hogy sikerüljön a baba, de még lehetséges, viszont aki nem akar babát, annak még ez a kis esély is sok. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!