Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
21éves lány vagyok,26-án kellett volna megjönnie,de még semmi...volt egy alkalom mikor a párommal nem védekeztünk,de az megszakítással történt.egyre aggasztóbb mivel megnéztem az elmúlt másfél évet és nem volt olyan alkalom mikor késett volna.a melleim már van hogy egy héttel menstruáció elött megpüffednek és fájnak,most meg szinte semmi,csak minimálisan fájnak de már lehet az állandó tapitól,h vajon fáj-e.szeretnénk babát,de egyenlőre még nem:(a teszt már kimutatná ha terhes lennék?

2012. júl. 28. 15:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
mikor akarsz tesztelni?
2012. júl. 28. 21:44
 12/14 A kérdező kommentje:
hétfőn tudtam volna megtenni,mivel hétvégén erre nincs nyitva semmi.viszont nem akarom elkiabálni,de azt hiszem megjött,azért csak azt hiszem mert enyhébb a vérzés viszont görcsölök rendesen.mostmár lassan azon stresszelek,hogy lehetséges,hogy cisztám van vagy valami más...mert már a múlt havim sem volt tökéletes.mégegyszer köszi szépek a válaszokat és reakciókat!
2012. júl. 30. 02:54
 13/14 anonim ***** válasza:
Szia! Végülis akkor megjött?
2012. júl. 31. 08:19
 14/14 A kérdező kommentje:
Szia!igen megjött.:)most azon kezdtem el stresszelni h lehet cisztám van vagy vmi nem ok velem.közben olvasgattam itt és hát elég sok érdekes infó van.álítólag ciszta miatt is késhet éés hát már egy ideje szenvedek az ilyen jellegű dolgaimmal,ideje lenne már meglátogatni a nőgyógyit.kül nagyon szépen köszi a válaszokat!:)
2012. aug. 1. 05:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!