Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Termálvíz miatt korai vetélés?

Termálvíz miatt korai vetélés?

Figyelt kérdés

Nem tapadt meg a babám, pedig már pozitív is volt a teszt. A hét közepén termálvízben fürödtem, volt egy rossz érzésem is, és megjegyeztem a páromnak, hogy tudja-e hogy terhesen nem szabad termálvízben fürödni. Mivel védekeztünk, és semmiféle tünetem sem volt, így nem gyanakodtunk.

Erre reggel ismét egy megérzés, hogy tesztelnem kell. Ami + lett. Ám azóta sajnos megjött és negatívak a tesztek.

Keresem a miértet. Első pozitív teszt, teljesen magam alatt vagyok.

Vajon tényleg a termálvíz miatt mehetett el?

2012. júl. 28. 14:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát, nem tudni már ezt így utólag, de lehet, hogy amúgy is elment volna. Általában a korai vetélés a természetes szelekció egy formája, tudom, hogy rossz, gyanúm szerint nekem is volt már ilyen, de nyugtasson az a tudat, hogy általában azok a mennek el így, akik nem lennének egészségesek. A korai vetélés épp ezért nagyon gyakori, kb minden nőnek van, még ha nem is tud róla és csak egy pár napos menzesz késés formájában jelentkezik. Emiatt ne aggódj, ha már egyszer sikerült, az annak a jele, hogy termékenyek vagytok, sikerülni fog!!!
2012. júl. 28. 14:58
 2/6 A kérdező kommentje:

Párom is ezzel nyugtat. Csak én meg a másik oldalát nézem, hogy biztos nincs rendben valami, hisz elment.

Amúgy igazad van, biztos, hogy én fogom fel rosszul.

Talán még magamat is hibáztatom emiatt a roh. fürdő miatt....

Köszönöm a válaszod!

2012. júl. 28. 15:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem valószínű,hogy a termálvíz miatt volt. Korai vetélésem nekem is volt, aztán 3 hónap múlva ismét pozitív lett a tesz és ma 2 éves a kislányom:) Amúgy 2 barátnőmnek is volt korai vetélése, azóta már mindkettőjüknek van 1-1 gyönyörű kislányuk!
2012. júl. 28. 15:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen, a nagyon meleg víz okozhat vérbőséget, ezáltal vetélést. De nem tudtad, hogy terhes voltál, így semmi okod nincs rá, hogy hibáztasd magad. Ha legközelebb ilyen megérzésed lesz, hagyd ki azt a valamit, ami veszélybe sodorhatja a magzatot.
2012. júl. 28. 15:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia!!!Nekem is volt már 2 vetélésem,az egyik elhalt terhesség miatt be kellett fejezni,a másik pedig ugyanígy volt,mint nálad:2 tesztem is pozitív lett,aztán rá 2-3 napra elkezdtem vérezni.Sajnos mire beértem az ügyeletre,már elkezdődött a spontán vetélés,6 hetes volt az embrió,tenni már nem tudtak semmit.Szerencsére nem kellett befejezni,és rá 2 hónapra ismét pozitív lett a tesztem:most 4 hónapos az eredménye:-)Sajnos a miértekre ilyenkor nem igen van válasz,maximum az vígasztalhat,hogy valami miatt nem volt életképes,vagy beteg lett volna.Ne keseredj el,kitartás,meglátod,hamarosan ismét sikerülni fog az a pozitív teszt:-)A termál vizes fürdőzésre pedig csak annyit tudok mondani,hogy igen,a meleg víz okozhat vetélést,de ennyire korai terhességnél szerintem nem ez volt az ok.Ne hibáztasd magad,szedj magzatvédő vitamint,esetleg folsavat,és hamarosan bekopogtat az a baba!!!Üdv: 2 kislány anyukája
2012. júl. 28. 15:42
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztató válaszokat! Sokat segítenek. :)
2012. júl. 28. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!