Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódásnál lehet pár...

Beágyazódásnál lehet pár napig vérzés?

Figyelt kérdés

Hétfő óta picit görcsöltem, s minden nap pár csepp vér van a betétemen, de ez nem mensi, és még nem is kéne ejönnie!

7 hónapja szeretnénk kisbabát! De lehet más a baj, talán orvoshoz kellene mennem...

2009. júl. 16. 19:57
 1/4 anonim ***** válasza:
En ugy tudom,hogy beägyazodäsnäl nem szabadna verzesnek jelenkezni, en meg nem hallottam ilyenröl de lehetseges. Lehet valami nögyogyäszati problemäd van, inkäbb menj el az orvoshoz az a biztos.
2009. júl. 16. 20:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ!Én is így tudtam,de azért reménykedtem!Nem tudom mi lehet ez, de inkább felhívom az orvosomat!
2009. júl. 16. 20:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Én meg pont úgy tudom, hogy előfordulhat beágyazódásnál pár csepp vér. Olvass utána vagy kérdezd meg a dokit!
2009. júl. 16. 22:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Én azt hittem vérzek,de visszaszámoltunk az orvosommal és kiderült,hogy akkor volt a beágyazódásom.Most vagyok 35 hetes kismama.Ne add fel!!!Én a helyedben elmennék az orvoshoz.
2009. júl. 16. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!