A barátoknak, családtagoknak elmpndtátok, hogy próbálkoztok a babával?
Azért írtam ki ezt a kérdést mert, tegnap meglátogattuk a barátainkat, nagyon aranyos kedves pár, és kisbabát akarnak. Mi egy hónapja házasodtunk, de nem akarunk még babát. Kicsit olyan szaga volt a bejelntésnek, mintha csak azért mondanák el, hogy tudjuk, nem besikerült baba lesz, mert ők nem akarnak házasodni.
Én biztos nem jelenteném be, nagyon félek attól, hogy esetleg nem lehet baba, nagyon meg kell érte küzdeni. Ilyenkor mindenki a másik életében vájkál, mégha nem is akar megbántani, 1000. terhes vagy már kérdés kiborítja az embert.
Ti elmondtátok? Ha igen miért? Kiknek? Nem bántátok meg! Nagyon szépen köszönöm mindenki válaszát!!!
Mi úgy kezdtük a babázást, hogy elmentem rákszűrésre, és mellesleg rákérdeztem hogy minden oké-e, aztán kiderült hogy nem. Összetörtem, és persze elmondtam a családnak, meg barátnőmnek, mert komolynak tűnt a dolog.
De én nagyon megbántam. Vagy lebeszélni akarnak, vagy megijeszteni, vagy zaklatnak hogy mi van már, vagy pedig kéretlen jótanácsokat kapunk (mindenki okosabb mint az orvosok). A hormonális problémáim a család szerint, arra vezethetők vissza hogy olyan nagyon görcsösen akarom. Nem mintha belelátnának az életünkbe...
Mégcsak az alkohol ügyében sem toleránsabbak, sőt azóta még jobban itatnának. Nem tudom ezzel tesztelni akarnak-e, vagy csak szimplán bosszantani. A párom sem iszik, mióta komolyan próbálkozunk, neki aztán már végkép nem kímélnek.
Ha visszacsinálhatnám tuti nem szólnék egy szót sem, míg nem kezd nőni a hasam.
Másodikkal ügyesebbek leszünk, ezt már most megfogadtam.
Szia!
Nem vagyok ebbe a helyzetbe (masodik babankat varom) de en a szuleimen kivul nem mondanam el senkinek,sot lehet,hogy csak anyukamnak mert apukam draga kicsit pletykas es felnek,hogy elszolna magat. Anya viszont nagyon megbizhato.
Egy barati hazaspar mikor osszehazasodtak mar az eskuvon mondogattak,hogy azonnal johet a baba. Az eskuvo utani 3.honapba terhes lett. Nagy koritest(bejelentest) tettek,hogy utban a baba de sajnos 9 hetesen elment a baba :( Hamarosan ujra probalkoztak. Megint terhes lett de 6 hetesen elvetelt. Pedig ezt a babat is bejelentettek.
Igy sorba volt 4 vetelese (a negyedik babarol-vetelesrol mar csak paran tudtunk). Nekik nagyon kellemetlen volt,hogy elore beharangoztak aztan meg elmentek a babak. Foleg,hogy egy kis faluba elnek ahol aztan megy a pletyka ezerrel,roluk is mondtak mindenfelet.
Vegul az 5.terhessege megmaradt es mindenkinek a 12.heten mondtak el(illetve en tudtam mar kicsit elobb). Azota 2 eves a kislany es mar van egy 1 eves huga is.
Szoval az O esetukbol okulva sem mondanam el, nagyon rossz volt latni,hogy mennyit kellett magyarazkodniuk es milyen kellemetlen volt nekik ez a szituacio.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!