Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A hüvelyben mért hő sokal...

A hüvelyben mért hő sokal jobb mint szájban?

Figyelt kérdés

eddig mindig szájbam mértem és elég csúnyácska görbéim voltak,cikk-cakkosak vagy egyáltalán nem lehetett látni az ovut (ha volt egyáltalán):tegnap ajánlotta az egyik ismerősöm hogy mérjem hüvelyben mert még az alphőm is nagyon alacsonyak voltak. A mai hőm amit mértem hüvelyben magasabb lett az iylenkor megszokott átlagtól, 36.9!!! m járok a 4-5. dpon, általában mensi előtt 1 nappal szokott ilyen magas lenni,aztán szépen másnap le esik és meg is jön :(

belinkkelem a múlthavi és a mostani görbém

[link]

[link]

2012. júl. 27. 09:18
 1/5 anonim ***** válasza:
48%

Szia!

A höt hüvelyben kell mérni! A szájban mért hö nem ad pontos eredményt! Ahoz hogy pontos görbéd legyen mindennap a hüvelybe mérd a hödet, rögtön ébredés után és mindig ugyanabban az órában! Csak akkor érvenyes a högörbéd! Ez a 36.9 mért érték semmit sem jelent mivel nem tudod mennyi a hüvelybe mért alaphöd!

2012. júl. 27. 09:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Mindkettő maghőmérsékletet mutat, elvileg ugyanolyan jó, a lényeg egyébként pusztán annyi, hogy mindig ugyanott mérd, amúgy nem hiteles.
2012. júl. 27. 09:45
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Hát nem semmi, milyen cikk-cakkosak a görbéid! :)

Mielőtt elkezdtem hőmérőzni én is utánaolvastam rengeteg helyen ennek az egésznek, és találtam olyan nőgyógyász által írt cikket, aki a hónaljban történő hőmérőzést is elegendőnek gondolta. Az első hónapot én ott mértem végig digitálissal, az első csipogásig, abszolút követhető volt a görbém, nem ugrált a hőm, mindig ugyanakkor mértem.

A második hónapban már nyelv alatt mértem, na, ott cikk-cakkos lett az enyém is... Aztán jött a nagy ötlet, hogy egyszerre mérem nyelv alatt (analóggal) és hónaljban is (digitálissal). :D A párom itt már teljesen hülyének nézett, de tök érdekes, mert a két eredmény között ~0,3°C különbség van szinte mindig, szóval nekem az ovu így is, úgy is látszik, csak más értékkel.

Tudom, hogy sokan dicsérik a hüvelyben, vagy rektálisan történő hőmérőzést, de nekem reggel ébredés után (pláne mondjuk a menzesz alatt) semmi lelkierőm nincs arra, hogy itt mérjem a hőmet...

Nekem nyelv alatt is bevált, de fogalmam sincs, hogy a tiéd miért ugrál ennyire...

2012. júl. 27. 10:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem azt irták hogy nem csak az a lényeg hogy mindig utgyanott mérd hanem hogy azonos időben..ha megnézed a görbéd látszik hogy azért ennyire cikkcakkos mert nem azonos időben mérted..a kiugróan alacsony v magas értékek akkor jelentkeznek, mikor máskor méred mint általában. amikor mindig 5 kor mérted, az már elég szép görbe:) Szerintem.. De gondolom máshogy nem tudtad megoldani.
2012. júl. 27. 13:15
 5/5 A kérdező kommentje:
igen sajnos néha előfordul hogy hamarabb kell felkelnem a kelleténél :( de néha még a 6 órás alvás se nagyon tudom betartani pedig igyekszem,köszönöm a tapasztalatokat :)
2012. júl. 27. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!