Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Gabriel teszt 2 csíkot mutatot...

Gabriel teszt 2 csíkot mutatott (halványat). Álmos, fáradt és éhes vagyok, meg fájnak a mellbimbóim érintésre, néha görcsöl a hasam, de ma csak egyszer volt! Babás vagyok?

Figyelt kérdés

Olyan boldog vagyok. Igaz nem akarom elbízni, mert dokinál még nem voltam, majd jövő héten, de tegnap kellett volna megjönnie, Gabriel teszt 2 csíkot mutatott (halványat). Álmos, fáradt és éhes vagyok, meg fájnak a mellbimbóim érintésre, néha görcsöl a hasam, de ma csak egyszer volt! Ez az előző kérdésem, hátha ebből emlékeztek ki vagyok:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2008. máj. 6. 21:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Jó neked.Én Sajnos Jan.28-án és Márc. 7.-én volta beteg már azt hittem terhes vagyok,mert 2 teszten is 2-2 halvány csikom volt de sajnos megjött azota is .Neked Gratulálok.
2008. máj. 6. 21:48
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon halvány volt a csik,alig láttam és volt baba.Azt jelenti még korán csinéáltad.Kb.a 6.héten érdemes menni,akkor már általában van szivhang is.
2008. máj. 7. 01:03
 13/15 A kérdező kommentje:
Azóta boldog 18 hetes kismama vagyok:)
2008. aug. 13. 15:31
 14/15 anonim ***** válasza:
Gratulálok! :) Boldog kismama hónapokat és annál boldogabb gyerekes éveket :)
2008. aug. 13. 21:12
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, jó egészséget!
2008. aug. 15. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!