Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Melyik a legolcsóbb terhességi...

Melyik a legolcsóbb terhességi teszt, (nevével)?

Figyelt kérdés
A patikában neve alapján kérném mert ha csak úgy bemegyek akkor rámsózzák a legdrágábbat vagy mindenesetre nem a legolcsóbbat. Nincs ezer akármennyi forintom most így hóvégén e célra viszont még egy hetet nem bírok várni mert ideges vagyok köszönöm!
2012. júl. 26. 07:59
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem tudok nevet mondani,de én úgy csináltam hogy bementem és mondtam hogy valami olcsóbb terhességi tesztet szeretnék venni.Ő felsorol egy két fajtát,majd az árát és te meg kiválasztod.

Lehet hülyeséget írok,de a Gravi-HCG azt hiszem 600Ft alatt van.De ha annyira olcsót akarsz,inkább rendelj vateráról.Elsőbbségivel már holnap itt van.És ilyen 80Ftokért már vannak.

Én is ott vettem az enyémet.5db volt 550 forint azt hiszem+postaköltség

2012. júl. 26. 08:02
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát akkor lehet azt csinálom. Vajon ha ma elutalom feladja e ma az illető??? Megőrülök az idegességtől sok minden közbejött és nem tudom eldönteni hogy most amiatt vagyok rosszul, émelygés hányinger ciklus eltolódása (volt már ilyenem hogy a stressz miatt 40 napra jött csak meg) vagy babás lennék...
2012. júl. 26. 08:04
 3/8 anonim ***** válasza:

Igen,ha időben utalsz akkor fel tudja adni még ma.

Ne idegeskedj,az csak árt.A mensinek meg,meg ha baba van neki is.

Én azt hiszem tőle vettem,de ha nem is tőle,akkor ugyan ilyet.

[link]

átutalással a leggyorsabb.

Első voltam.

2012. júl. 26. 08:19
 4/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi remélem ha utalok fel is tudja adni ma...és akkor szombat reggel meg is csinálom.
2012. júl. 26. 08:22
 5/8 anonim ***** válasza:

Igen,elvileg szombaton már tesztelhetsz.

Majd megírod mi lett az eredmény? :)

2012. júl. 26. 08:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Es ha lemész a gyogyszertárba és veszel egy tesztet? Nem olyan hude nagyon drága.
2012. júl. 26. 11:57
 7/8 anonim ***** válasza:
nekem is vaterás volt, ma használtam el az utolsót, az is pozi lett,m int az előbbi 3 :) a nemvárt után 2 nappal mutatta ki. kb nekem is 50-80 ft. volt egy darab, azt hiszem, hogy szállítási költséggel került 100ft/db-ba. én is ezt javaslom neked. a hét elején rendeltem, pénteken már itt volt a boríték. sok sikert!
2012. júl. 26. 12:12
 8/8 anonim válasza:
Dm-ben x-epil 2db 300valamennyi. Rossmann lilly 2db 5-600ft.
2012. júl. 26. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!