Leírnátok a vitaminoknak a neveit amit szedni lehet?
Nézelődök itt a neten de annyi féle fajta van mindenből, leírnátok a neveit. Mennyit kell miből szedni.
Az olyanra gondolok hogy e vitamin, folsav, magnézium.
Pl van az a magne b6 az jó.
Irjatok le mindent lécci mi mire való meg ilyesmi
Köszi szépen aki időt szán rám:)
Nekem az orvosom a terhesvitamint mondta ahogy pozitívat teszteltem(választhattam:Elevit vagy Gravida, ezeket ajánlotta, de a Femibiont is dicsérik), meg c-vitamin.
Utána a 18. héttől magnesii citrici-t szedek(ez orvos által felírva olcsóbb, mint a magne-b6), ez 500mg-os magnézium 3x2-őt(nála ez a bevett szokás, meg keményedett kicsit a hasam és ez jó rá) egészen a 36. hétig, meg Calcium d-sandozt kétnaponta, ezt szülésig, a terhesvitamint, meg a c-vitamint innen már nem kellett szednem.
24hetes laboron a vérképzők alacsonyak voltak, így kiírta a neo ferro folgammát(vastabletta), ez csak annak kell, akinek a vérképe indokolja!
Azt hiszem ennyi! :)
36hkm
4-es vagyok!!
Ha még csak próbálkoztok, akkor leírnám én javasolnám a multivitamint(dokim azt mondta ilyenkor még bőven elég), meg az e-vitamint!
Én ezt úgy szedtem, hogy mivel van a multivitaminban is e-vitamin így egyik nap ezt, másik nap meg az e-vitamint vettem csak be.
Nekünk az első e-vitaminos hónapban jött össze(állítólag vastagítja a méhnyálkahártyát).
Remélem nektek is sikerül hamarosan! :)
12. hétig elég a folsav. Azt már szedheted most is.
Utána nőnek jobban a babák, de a kismamavitamin is neked kell, mert a baba elveszi tőled, ami kell.
ha megfog a terhesvitamin, próbáld meg a Hipp natalt.
ez folyékony, gyümölcslé, nekem ez vált be. Van benne folsav is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!