Honnan tudom, hogy mikor szeretkezzek a párommal?
A második hozzászólónak: neked szerencséd volt! De a kérdés nem azért van itt!
Az első hozzászólónál a pont - de annyit hozzá kell tenni, hogy előtte csak egy hetet kell tartózkodni a szeretkezéstől ÉS más akcióktól IS.
Előte egy héttel viszont ajánlott is - ez egyfajta "megtisztulás" a férfinak (kiürülnek a régi, már nagyjából életképtelen sejtek, és egy hét alatt újak képződnek).
Utána a 14. (15.) napon, és utána pár napig viszont annyit szeretkezzetek, amennyit csak tudtok, meg amennyi jól esik! De ne kapkodjátok el: minél jobban esik (mindkettőtöknek), annál jobb az esélyetek is :-)
És vegyél fel olyan helyzetet, amikor nem folyik ki utána semmi.
Még annyit, hogy ez a nők döntő többségére igaz - de hallottam már olyanról is, aki csak a vérzés alatt tudott megtermékenyülni (valószínűleg lelki okokból). Tehát néha-néha nem árt más időpontban is próbálkozni: csak ezt az 1 hetet hagyjátok ki mindenképpen.
Szia küldök egy jó karkulátort,nekem is ezen a napon jött ki a fogamzás is amikkor a peteérés.
Remélem tudtam segítenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!