Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti melyik gyors tesztet...

Ti melyik gyors tesztet szeretitek a legjobban?

Figyelt kérdés
Szerintetek melyik adja a legpontosabb eredményt? Mert hát a legtöbbnek a papírján 99%-os pontossági százalékkal illetnek
2012. júl. 25. 16:33
 1/9 anonim ***** válasza:
Nemvárt előtt 1-2 nap Clearblue aznap vagy utána Lily
2012. júl. 25. 16:36
 2/9 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenki azt fogja írni,amivel tesztelt:)

Én már többet is próbáltam,mindegyik hozza a 99% pontosságot szerintem egyébként,csak valamelyik érzékenyebb,így a másikhoz képest pár nappal előbb kimutatja.

Amit legtöbbször használt az X-epil!

2012. júl. 25. 17:09
 3/9 anonim ***** válasza:
nekem menszesz előtt 2-héttel a Gabriel kimutatta a terhességet és akkor voltam kb 3-hetes
2012. júl. 25. 17:20
 4/9 anonim ***** válasza:
X-epil. Nemvárt előtt 4 nappal mutatta ki a pozit. :)
2012. júl. 25. 17:21
 5/9 Manka68 ***** válasza:

Én legtöbbször Gabriel-t használtam, mindig igazat mutatott, de a kedvencem a Gravi HCG, egyszerűen azért, mert jobban tetszik a fehér borítás mint a sötétkék. :D

De sajnos ritkán lehet mifelénk kapni. :-)

a csepegtetős kazettás verzióból bármelyik jöhet nekem, a rápisilősnél félnék hogy nem találom el, a sima csíkokat pedig azért nem szeretem, mert nem igazán tudom hova tegyem le használatkor, nem igazán tudom higiénikusan letáboroztatni. :-)

Mindegyik megbízható, szerintem szimpátia kérdése hogy ki melyiket kedveli meg. Persze vannak kivételek, amiket el kell kerülni, de nekem szerencsére nem volt velük dolgom.

Szóval egy szavazat a Gravi HCG-re. :-)

2012. júl. 25. 17:21
 6/9 anonim ***** válasza:

Kár ezt latolgatni, mert mindenkinél máskor kezdődik a HCG hormon termelés ideje. A nemvárt előtt 2 héttel pozitív teszt szerintem 1 a 10000-hez. A legtöbb ismerősöm nemvárt után pár nappal tudott csak pozitívat tesztelni.

Nagyon relatív. Egyébként a Clearblue baromi drága, szerintem ennyit nem ér. Ha baba van, kimutatja bármelyik, csak ki kell várni:)

2012. júl. 25. 18:16
 7/9 anonim ***** válasza:
A Clearblue tényleg drága de a türelmetlenségnek ára van és ezt megfizettetik!!
2012. júl. 25. 18:19
 8/9 anonim ***** válasza:
nekem a legolcsóbb, a 100 forint/db áras vaterás 10-es érzékenységű van és a nemvárt után 2 nappal lett pozi. tökéletesen megfelelt!
2012. júl. 25. 20:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Én szinte minden tesztet próbáltam már egyik se vert át mert mindig nega volt, kivéve most szombaton amikor is nemvárt előtt 5 nappal határozott pozi lett az X-Epil (25-ös) így én erre szavazok!
2012. júl. 26. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!