Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek van esély?

Szerintetek van esély?

Figyelt kérdés

Eddig hébe hóba mértem a hőmérsékletem, nagyjábol tisztába vagyok vele mikor mennyi szokott lenni. De ebben a hónapban szerintem mindent jókor tettünkl meg, csak azt nem értem mért 21re irta a peteérésem, mikor én 17 től éreztem. Persze lehet tévedek. Szerintetek most összejöhetett?

[link]

A mellem peteérés óta feszül és fáj.Ilyenkorra már múlni szokott aztán mensi előtt megint elkezd. Múlt hónapban nem volt peteérésem.

Köszi a válaszokat előre is.

2012. júl. 25. 10:45
 1/10 A kérdező kommentje:
ja amugy számításaim szerint 30-31 napos ciklusaim vannak, van hogy 32 igy 31 el számoltam ki hogy 18-19 én lenne peteérésem.
2012. júl. 25. 10:49
 2/10 anonim válasza:
Szia! Szerinbtem van rá esélyed! Én ugyanebben a cipőben járok én holnapra nemvárom! Nekem állítólag 12-én volt peteérésem. remélem összejön nekünk!!!!! Drukkolok! Régóta próbálkozrok?
2012. júl. 25. 11:48
 3/10 A kérdező kommentje:

Szia, nem te tettél fel kérdést, szerintetek lehet terhesség? néven és egy válasz van rá hogy tesztelj, bármmi megeshet? mert az én voltam.mármint a válasz

mi 9 hónapja próbálkozunk.ez az első görbém.:) Tudom hogy most egy jó darabig fennt marad a hőm, álltalában eléri a 37 fokot is., de remélem hó végén nem esik le.. csak most nem tudom hogy 17én v 21 én volt ovum.

2012. júl. 25. 11:52
 4/10 anonim válasza:
De én tettem fel a kérdést, nem merek még tesztelni de most is mindjárt megjön érzésem van de nekem az ovum utáni 7-8nap óta remélem nem fog holnap megjönni. Szerintem mi is jókor voltunk együtt. Neked mikor nem kellene megjönnie? Remélem neked se és nekem se fog megjönni. Van valami tüneted ami gyanura adhat okot?
2012. júl. 25. 14:54
 5/10 anonim válasza:
Amúgy szedsz valamilyen terhes vitamint? Én ha most megjön holnap akkor veszek egy doboz Elevitet állítólag sokkal hamarabb összejön a baba ha szedünk e vitamint. Egy próbát megér. izgulok érted is!
2012. júl. 25. 15:02
 6/10 A kérdező kommentje:
Hát én vitamint nem szedek nekem nem ajánlotta az orvos a testalkatom miatt. Nem sok hálisten, de van. Ettől függetlenül én azért iszok olyan multivitaminos pezsgőtebit amibe van folsav meg minden ami ilyenkor kell.. Amugy is jobban megy ez nekem mint a tabletta. 9. hónapja próbálkozunk, ma is 36,9 volt a höm, remélem nem megy lejjebb..
2012. júl. 26. 09:32
 7/10 A kérdező kommentje:

Nem sok hálisten de van- felesleg szó kimaradt:)

Szóval, én jövő hónaptól ha nem sikerül a barátcserje kapszulát meg a cickafark-palástfű tea kombinációt próbálom ki, ha ez sem válik be, akkor még valamit.....

Amugy 3.ára nem várom, tehát nekem csak nemrég volt a peteérésem. Még nem érzek semmit, csak a melleim vannak megduzzadva, feszül és fáj. A "gombok" meg olyan érzékenyek....igy szokott lenni peteéréskor, csak nem szokott ennyi ideig, szóval reménykedem.

2012. júl. 26. 09:46
 8/10 anonim válasza:
Remélem, hogy sikerül neked is meg nekem is. Én mára nem várom eddig még nem is jelentkezett remélem nem is fog. Azért izgulok érted is én Elevitet vettem ma. Bár sikerülne :(
2012. júl. 26. 12:35
 9/10 A kérdező kommentje:
Most olyan mintha felfáztam volna.Picit fájdogál a hasam, és mindig pisilnem kell, pedig nem megy. Remélem nem valami gyulladás. De jó lenne nekünk ha összejönne. Drukkolok neked.De biztos hogy nem feleslegesen vetted meg az Elevitet. Igy is ugyis hasznodra válhat:)
2012. júl. 26. 12:42
 10/10 A kérdező kommentje:
Ma egy kis has szúrka..Reménykedem....
2012. júl. 27. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!