Van-e esély még számomra méhenkívüli után?
Januárban műtöttek méhenkívüli terhességgel, de nem távolították el a petevezetékemet. Azóta sajnos sikertelen a próbálkozásunk:(( Nagyon elvagyok keseredve hogy talán nem is lehet babám. Azóta még a gondolkozásom is megváltozott sajnos rossz irányba, mindig rossz kedvű vagyok meg feszült. A párommal is sűrűbben veszekedek néha ok nélkül vagy csupa apróságokon:( Jaj már nem tudom mit csináljak. Abbahagytam minden vitamin szedését is.
Tanácsolnátok valamit hogy mivel próbálkozzak a sikeres próbálkozás érdekében. Tea, gyógyszer, vitamin, torna.... valami.
Szeretnék újból kezdeni mindent újjult erővel, tiszta lappal:) Segítsetek lécci!
Lazítani!
Menjetek egy wellness hétvégére, és felejtsd el a negatív gondolataidat!
Babád lehet természetesen, de elsősorban most nem erre kell koncentrálnod. Egy ilyen esemény szörnyű trauma és utána legfőképpen magadra kell koncentrálnod. Teljesen normális, hogy most, fél évvel az esemény után még nem heverted ki. Próbáld inkább magadat rendbehozni, vitaminokat is magad miatt szedd, nem a leendő babának szedsz vitaminokat amúgy sem, mert az egészséges baba záloga az egészséges anyuka. Testileg és lelkileg is rendbe kell jönnöd ahhoz, hogy teherbe ess, amíg lelkileg nem vagy rendben, addig sajnos kevesebb az esély rá, hogy teherbe ess. A vitaminok egy része amúgy olyan hatással van az emberre, hogy kiegyensúlyozottabbá tesz (pl B6 vitamin, magnézium), szóval nagy hülyeség nem törődni magaddal! Ráadásul akármilyen türelmes is veled a párod hosszú távon akár a kapcsolatotok is rámehet erre, mint ahogy a próbálkozásra is. Ne próbálkozzatok, hanem szeretkezzetek, ne (csak) azért, hogy teherbe es, hanem az élvezet kedvéért! Ez szintén jót tesz a kapcsolatotoknak is és kiegyensúlyozottabb is leszel tőle, a baba pedig majd következményként jön magától.
Az is jót tehet, ha sportolsz valamit, egyrészt egészségesebb leszel, ami szintén megkönnyíti a teherbeesést is, másrészt endorfint szabadít fel, és a felesleges feszültséget is levezeti! Találj valami olyan sportot, amit szeretsz, bármilyen kedvvel végzett mozgás jót tesz, akár csak a biciklizés, vagy esetleg a tánc is, nem kínkeserves edzésre kell itt gondolni...
A tiszta lappal és újult erővel való újrakezdéshez tényleg ki kell tisztulnod, és erőt kell gyűjtened, legelőször, szó szerint! Sok sikert és kitartást hozzá!
Nagyon szépen köszönöm a bíztató szavaitokat:))) Megpróbálok nem " foglalkozni " a baba témával és elkezdek megint szedni vitaminokat! Igazatok van!!!!!
Remélem hamarosan azért én is megtapaztalhatom az anyai örömöket:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!