Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes? Nagyon félek!

Lehetek terhes? Nagyon félek!

Figyelt kérdés
A barátommal lefeküdtünk egymás utáni 3 napon. Harmadjéra bennem maradt a gumi, de nem volt gáz, nem is szakadt el meg minden. Amúgy ezt a kérdést már felraktam korábban, szóval ez biztos nem gáz. Mikor csináltuk máskor is mindig ellenőriztük, és mnem lyukadt ki, nagyoon vigyáztunk. Én 26. napra számoltam a biztonságért h megjöjjön mert kb 27.en szokott, hétfőre vártam.Azóta semmi. A múlt héten már rámjött a szokásos hiszti, minden apró dolgon felhúztam magam+ megjelentek a hagyomágyos premenstruális pattanásaim. A hasam tegnap óta fáj, már nagyon várom. Néha úgy is érzem, mintha megjönne.Nem akarom, hogy baj legyen, még csak 16 éves vagyok, és nagyon vigyázunk mindig. Már megkaptam 3 hónapra a tablettákat is, csak várom, hogy megjöjjön, hogy bevegyem. Most is fáj lent a hasam alatt, szóval a nem a gyomromnál. Már sírtam párszor...annyira kivagyok. Lehet h a stressz és a meleg is befolyásolja?
2009. júl. 15. 22:26
1 2
 11/18 anonim válasza:
51%

Szia!

Figyelj csak,ne izgulj :-) Én is pont ilyen helyzetben voltam a múlt hónapban.Szombat (27.-re) vártam,görcsöltem,hisztis voltam,de nem jött meg...tiszta ideg voltam (nem szokott ennyit késni),percenként nézegettem a bugyimat :) csináltam tesztet is..negatív lett,és végül szerdán megjött :-)

Az évszak,hőmérséklet és a stressz nagyon befolyásolja ám.

Szóval relax,nyugodj meg!

Fogadok,hogy még soha nem örültél neki annyira,mint amikor meg fog jönni :-)

puszi! 18/L

2009. júl. 15. 23:42
 12/18 anonim ***** válasza:
56%
Szia! Figyelj, egészségügyis vagyok, ha ez megnyugtat. A terhesség teljesen kizárt. Esemény utáni tablettát semmiképpen se vegyél be, az egy lórúgás, ha terhes lennél már amúgy is mindegy lenne, de hidd el nekem, szó sincs ilyesmiről. Ez a meleg iszonyatos, frontok stb, ilyenkor mindenkinek minden baja van, ezer meg egy nőnek vacakol a ciklusa, nekem is, nem is csak nyáron, hanem ha másabb, idegen helyre (pl. hegyekbe) megyek. Nem szabad aggódnod, az idődet pedig töltsd azzal, amivel a legtöbb fiatal diáklány, élvezd a nyarat, olvass, nézz tv-t (én felnőtt fejjel egész nap a meséken lógok :) ), menj el barátnőkhöz, fagyizni, próbálgass új sminkeket, és találkozz a pároddal :):)
2009. júl. 15. 23:47
 13/18 anonim ***** válasza:
51%

na figyi ide.

fentebb én már írtam neked, csak nemtom meiket, mindegy, arra bíztattalak h relax:)

na most elmesélem neked az én kis hasonló rémtörténetem.

én júni 28-30-re vártam a mensim (sosem pontos)...aztán még júli első hetében sem jött meg. 1,5 héten át fájt a hasam, feszült a mellem, mindjárt megjön érzésem volt, csináltam 3 tesztet különböző napokon, mindhárom negatív lett...rengeteget stresszeltem, már utána néztem annak, hogyan zajlik az abortusz...aztán egyik reggel, júli 10-én mire ébredek, hogy megjött...szóval, a para meg a meleg sokat ront a helyzeten...mindenesetre azért felkeresem a nőgyógyászt, hátha valami hormonális problémám van!

de nyugodj meg, ez a legfontosabb! aztán mindenképp írj ide, ha megjött! ;)

20/L

2009. júl. 15. 23:47
 14/18 anonim válasza:

Én vagyok a 23:42-es :-))

Én meg júni 27-re vártam,és július első hetében jött meg.Szóval nagyon zavaros,de szerintem nemsokára te is megnyugodhatsz :-P

2009. júl. 16. 00:32
 15/18 anonim ***** válasza:
Ha teherbe estél, kapkodhatsz be bármit, hogy megjöjjön, tök felesleges. Ha kifolyt a cucc, bizony terhes lehetsz. Nem ártana tesztet csinálnod.
2009. júl. 16. 06:35
 16/18 A kérdező kommentje:
ma délután teszteltem és negatív lett. egyébként még mindig nem jött meg...:-s
2009. júl. 16. 19:06
 17/18 A kérdező kommentje:
megjött! :-)
2009. júl. 17. 23:30
 18/18 A kérdező kommentje:
ja és köszönöm mindenkinek!
2009. júl. 17. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!