Lehetek terhes? Nagyon félek!
Szia!
Figyelj csak,ne izgulj :-) Én is pont ilyen helyzetben voltam a múlt hónapban.Szombat (27.-re) vártam,görcsöltem,hisztis voltam,de nem jött meg...tiszta ideg voltam (nem szokott ennyit késni),percenként nézegettem a bugyimat :) csináltam tesztet is..negatív lett,és végül szerdán megjött :-)
Az évszak,hőmérséklet és a stressz nagyon befolyásolja ám.
Szóval relax,nyugodj meg!
Fogadok,hogy még soha nem örültél neki annyira,mint amikor meg fog jönni :-)
puszi! 18/L
na figyi ide.
fentebb én már írtam neked, csak nemtom meiket, mindegy, arra bíztattalak h relax:)
na most elmesélem neked az én kis hasonló rémtörténetem.
én júni 28-30-re vártam a mensim (sosem pontos)...aztán még júli első hetében sem jött meg. 1,5 héten át fájt a hasam, feszült a mellem, mindjárt megjön érzésem volt, csináltam 3 tesztet különböző napokon, mindhárom negatív lett...rengeteget stresszeltem, már utána néztem annak, hogyan zajlik az abortusz...aztán egyik reggel, júli 10-én mire ébredek, hogy megjött...szóval, a para meg a meleg sokat ront a helyzeten...mindenesetre azért felkeresem a nőgyógyászt, hátha valami hormonális problémám van!
de nyugodj meg, ez a legfontosabb! aztán mindenképp írj ide, ha megjött! ;)
20/L
Én vagyok a 23:42-es :-))
Én meg júni 27-re vártam,és július első hetében jött meg.Szóval nagyon zavaros,de szerintem nemsokára te is megnyugodhatsz :-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!