Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menses nem jött meg.4napja...

Menses nem jött meg.4napja késik. Mnyh 4,69mm?

Figyelt kérdés
A doki szerint ez nagyon vékony és, ha péntekig nem jönmeg akkor gyògyszeresen meghozza. De holnap hcg vervetel, pedig terhesseg szerinte kizart.nem ertem akkor most azért nem jön meg, mert vékonya nyàlkahártyám? De mitől az? Gondolom emiatt nehezen esek, majd teherbe :(

2012. júl. 24. 20:06
 1/10 anonim ***** válasza:

Ez tényleg nagyon vékonyka, kevés a baba beágyazódásához.

Szedjél napi 3x100mg E vitamint, gyönyörűen vastagítja a nyálkahártyát!!!! Segíteni fog!!!!!

2012. júl. 24. 20:11
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi! :-) és akkor ezért nem jön meg? Mert tùl vékony?
2012. júl. 24. 20:23
 3/10 anonim ***** válasza:

Még baba is lehet akár... Nekem amikor kimaradt a mensim, 3 pozi teszt után 4+4 naposan a doki 5 mm-es méhnyálkahártyát látott...

Ma már 10 hónapos nagyfiú!

Nem mondom hogy nálad is ez lehet, de kizárni ezt a lehetőséget nem lehet :)

2012. júl. 24. 21:18
 4/10 anonim ***** válasza:

Ez volt annak idején a kérdésem:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Utolsó válaszoló voltam

2012. júl. 24. 21:19
 5/10 A kérdező kommentje:
Ez tényleg egyedi eset:-):-) gratulálok! Èn mar ma letettem a babáròl miòta dokinál voltam. Meg nekem negativ tesztjeim voltak. De jo lenne, ha igazad lenne. Èn már elkönyveltem magam ma meddőnek. Holnap megIrom a vervetel eredmenyet.
2012. júl. 24. 21:26
 6/10 anonim ***** válasza:

Köszönöm a gratulációt :)

Miért könyvelted el magad meddőnek? A méhnyálkahártya vastagságát lehet növelni, például e-vitaminnal. Nem lehet esetleg hogy mostanában hagytad abba a fogamzásgátlót? Mert az is el szokta vékonyítani. Rendbe fogsz jönni és jönni fog a lurkó is előbb utóbb hidd el!

Én nagyon szurkolok Neked!

2012. júl. 24. 21:42
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszi! Sajna ma megjött. Remélem, hogy nem àllandòsùl a vekony nyalkahartya. E vitamint szedni fogok. Remélem segít. Tudod 30mùltam, még nincs gyerekem. Vagyok mar ra! :-)
2012. júl. 25. 17:44
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem szedtem fogamzasgatlot. Nem bírja a gyomrom.
2012. júl. 25. 17:45
 9/10 anonim ***** válasza:

Akkor szedd az e-vitamint, illetve ha nem jönne a babó, majd a barátcserjét is kipróbálhatod. nekem abban a hónapban sikerült amikor elkezdtem szedni.

Remélem mielőbb sikerül a babó!

Nagyon szurkolok! Majd írd meg ha sikerült.

(Az 5 mm-es méhnyálkahártyás)

2012. júl. 25. 21:01
 10/10 A kérdező kommentje:
Rendben! Köszi szépen! :-)
2012. júl. 26. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!