Menyi az esélye hogy terhes legyek?
Figyelt kérdés
a ciklus.hu oldalon vezetem a ciklusomat. ebben a hónapban kb 3 nap nem voltam együtt a párommal. és mostanság fáradékony vagyok nem múlik el a karika a szemem alól, a hasam a napokban szurkált és egy picit keményebb is. bár a párommal még nem nagyon tervezzük a babát de megegyeztünk abban hogy ha jön akkor jön. Nem is védekezünk csak a kiszállásos módszerrel. mind ketten boldogak lennénk a jövevénynek de még nem merem elmondani neki gyanúmat amíg nem biztos.2012. júl. 24. 18:58
11/13 A kérdező kommentje:
am nem vagyok beteg nem vagyok megfázva sem de a hőm mindig 37,4-37,6 között van
2012. júl. 27. 15:23
13/13 A kérdező kommentje:
igen rossz indulatú az utolsó hozzászóló, de még ez sem tudja elvenni a kitörően jó kedvem :D Reggel lementem a Dm-be és vettem intimed tesztet ami szép + lett "köszönöm" a sok lehurrogónak..... pápá (vannak olyan nők mint én akik ezek szerint tényleg megérzik a testükben lezajló folyamatokat)holnap megyek a vérvétel eredményéért is...
2012. júl. 28. 12:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!