Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Melyik a legjobb görbe vezető?

Melyik a legjobb görbe vezető?

Figyelt kérdés

ciklus.hu

urbia.de

fertilityfriend.com

wunschkinder.de

tcoyf.com

tervezettbaba.hu

2012. júl. 24. 17:19
 1/3 anonim ***** válasza:

ciklus.hu:

Én szeretem mert magyar,egy nagy csomó mindent fel tudsz jegyezni.Bár nekem sosem jó helyre húzta az ovumat és az alaphőmet sem.Ettől függetlenül nekem tökéletes volt.

wunschkinder.de:

Itt is vezettem,ő már közelebb járt az ovum idejéhez,viszont a diagram annyira nem volt kivehető.Nem tudom így elmagyarázni.De a lényeg hogy ott csak az ovu behúzása miatt vezettem görbét.

tervezettbaba.hu: Kevesebb adatot kérdez,de nagyon oda figyelnek hogy jól húzzák be az ovut.Persze ott is ciklus végére lesz pontos behúzás,de legalább nem az van hogy egy helyre behúzta ahol először úgy gondolta és kész.Váltogatja majd a végén a kellő helyre teszi.Én szerettem. :D

Még a fertilityfriend.com-ot is sokan szeretik,ennyit tudok róla.A többit nem ismerem egyáltalán.

2012. júl. 25. 07:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Én mindet kipróbáltam, a ciklus.hu a legpontatlanabb a többi nagyon jó!
2012. júl. 25. 10:32
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2012. júl. 26. 06:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!