Jól gondolom, hogy nem túl jók ezek az eredmények? IR!
Figyelt kérdés
Glukóz 0 perces: 5,2 nmol/L 60 perces: 6,1 nmol/L 120 perces: 4,8 nmol/l
Inzulin 0 perces: 9,9 mIU/L 60 perces: 87,5 mIU/L 120 perces: 60,9 mIU/L HOMA index: 2,3
2012. júl. 23. 19:56
1/11 anonim válasza:
igen eléggé magas az inzulinszinted.
2/11 anonim válasza:
Szia!
Sajnos jól gondolod :((( magas az inzulin, a cukornál pedig a 120 percesnek magasabbnak kellene lenni mint az induló érték. Gondolom endokrinológus küldött vizsgálatra. Biztosan kapsz gyógyszert. Én is hasonló cipőben járok, Merckformin 500-at szedek és 2 hónap után lerövidült a ciklusom és van peteérésem.
3/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Nekem 28 naposak a ciklusaim és pé-sem is van, csak az első lombiknál elvetéltem és ezért gondoltam, h megcsináltatom az IR vizsgálatot, mert sok helyről hallottam, h ez a vetélés egyik oka lehet.
2012. júl. 24. 11:33
4/11 anonim válasza:
Nálam a hormonvizsgálatnál derült ki, hogy magas a TSH-m és így küldtek tovább terhelésesre. Nekem jobb eredmények lettek, mint Neked, de így is kaptam egyből gyógyszert, amit a 12. hétig kell szedni a vetélés miatt.
5/11 A kérdező kommentje:
Mennyi idő alatt lesznek gyógyszer mellett jobbak az eredmények? Amíg nem javul, gondolom az újabb lombiknak sincs értelme!
2012. júl. 24. 18:05
6/11 anonim válasza:
Szerintem egyénenként változó, nekem 3-6 hónapot mondott az orvos.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszi, h segítettél!:) Mielőbbi babásodást! :))
2012. júl. 24. 20:06
8/11 anonim válasza:
Köszi, Neked is kívánom!!! :)))
9/11 anonim válasza:
Elfelejtettem megkérdezni, persze csak ha lehet, hogy miért lombik? van más probléma is?
10/11 A kérdező kommentje:
Persze, nem titok!:) Nálam nincs gond, persze ezen kívül! :) Sajnos a páromnak kevés a kiskatonája! Ezért lombikozunk!
2012. júl. 24. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!